Ηλιοφάνεια στην Αττική – Συννεφιά σε όλη την χώρα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες περιλαμβάνει σήμερα το σκηνικό του καιρού με την ηλιοφάνεια ωστόσο στην Αττική να είναι έντονη.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλες τις περιοχές της χώρας έχει ως εξής:

Αττική

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και αργότερα δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία:
από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Βελτίωση από αργά το βράδυ.Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονια θα πέσουν στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1000m).Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και τη νύχτα θα σταματήσουν. Χιονια θα πέσουν στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1200m).Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7, βαθμιαία βορειοδυτικοί 7 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1200m). Βελτίωση τη νύχτα.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι μέχρι το βράδυ σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 8 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα εξασθενήσουν.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε δυτικούς βορειοδυτικούς με τάση ενίσχυσης.Θερμοκρασία: από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη ύφεση το μεσημέρι. Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε δυτικούς βορειοδυτικούς με τάση ενίσχυσης.Θερμοκρασία: από 17 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

πρόγνωση για την Τρίτη 04-12-2012

καιρός: στη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώ
Keywords
Τυχαία Θέματα