Ηλίας Παναγιώταρος στη Βουλή: Ετοιμαστείτε και για τα βίντεο των υπολοίπων

15:14 3/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξαν οι απίστευτες αποκαλύψεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, για το «παρασκήνιο» των συλλήψεων τους.

Όμως απ' ότι φαίνεται αυτό δεν είναι τίποτα, αφού ο, επίσης βουλευτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής,

Ηλίας Παναγιώταρος, απειλεί με νέες αποκαλύψεις και οπτικοακουστικό υλικό που σύντομα θα βγουν στην επιφάνεια. Μάλιστα ο κ. Παπαναγιώταρος από το βήμα της Βουλής προανήγγειλε το νέο «καυτό» υλικό που έχουν στα χέρια τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν το χθεσινό ήταν ανοησία, τότε ετοιμαστείτε και για άλλες ανοησίες», απαντώντας κατ' αυτόν τον τρόπο στην αναφορά της βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για «ανοησία του Τάκη Μπαλτάκου».

Υπενθυμίζεται πως η «αρχή του κακού» έγινε με το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον Ηλία Κασιδιάρη να συνομιλεί με τον γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης, σχετικά με τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Την ίδια στιγμή το Μέγαρο Μαξίμου κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» έπειτα από φήμες, μισόλογα και φράσεις του κ. Μπαλτάκου που υποδηλώνουν πως το δίλεπτο βίντεο που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό δεν είναι τίποτα μπροστά σε ότι κρατούν σαν άσσο στο μανίκι τους οι Χρυσαυγίτες βουλευτές.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα