Σύλια Κριθαριώτη: «Χαίρομαι που εκτιμούν τη δουλειά μου»

Το «Vanity Fair» του Ηνωμένου Βασιλείου ανακήρυξε την Σύλια Κριθαριώτη ως μία από τις πέντε καλύτερες σχεδιάστριες υψηλής ραπτικής σε όλο τον κόσμο.

Έχει ντύσει μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα του εγχώριου και του διεθνούς star system, ενώ στις πασαρέλες έχουν περπατήσει με φορέματά της κορυφαία μοντέλα.
«Είμαι χαρούμενη που καταφέραμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι ντύνοντας την Giuliana Rancic, τη Maria Menοunos, τη Samantha Barks και την Gemma Arterton

στα κινηματογραφικά βραβεία Οσκαρ, στις Χρυσές Σφαίρες και στα BAFTA -μια συναρπαστική σεζόν, στην οποία προστέθηκαν η συνεργασία με το περιοδικό "ELLE UΚ" και η φωτογράφιση της Gwyneth Paltrow με δική μου δημιουργία για τη "Vogue". Μια ενορχηστρωμένη και απαιτητική προσπάθεια, που ξεκινά μήνες πριν, με μελέτη και φαντασία», δήλωσε στο Secret.
Τέλος, σχολιάζοντας τον σκληρό και απαιτητικό χώρο της μόδας, πρόσθεσε: «Αναμετριέσαι με τους μεγαλύτερους οίκους και πολυεθνικές, μαθαίνεις από τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια των stylists και PR teams των μεγαλύτερων σταρ. Βελτιώνεσαι συνεχώς. Χαίρομαι που εκτιμούν τη δουλειά μου και το γεγονός ότι ακόμη υπάρχει χειροποίητη δημιουργία και αγάπη για την υψηλή ραπτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα