Η Τρόικα μας εγκαταλείπει με μία λιτή ανακοίνωση: Προοδεύσατε αλλά υπάρχουν εκκρεμότητες

Πρόοδο με αρκετές εκκρεμότητες εντοπίζει το κλιμάκιο της Τρόικας μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων με τα επιτελεία των υπουργείων, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, «έχει επιτευχθεί πρόοδος, όμως εκκρεμούν ορισμένα θέματα. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν από τις έδρες των εταίρων». Παράλληλα τονίζεται πως νέα επίσκεψη των Τροϊκανών θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ολόκληρη

η ανακοίνωση της Τρόικας

«Τα τεχνικά κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχουν ολοκληρώσει την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, μετά από παραγωγικές συζητήσεις με τις αρχές της χώρας αναφορικά με τις πολιτικές που μπορούν να αποτελέσουν βάση για την ολοκλήρωση της συνεχιζόμενης επιθεώρησης του οικονομικού προγράμματος της χώρας. Έχει επιτευχθεί πρόοδος, όμως εκκρεμούν ορισμένα θέματα. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν από τις έδρες των εταίρων. Τα τεχνικά κλιμάκια των ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα