Η θανατηφόρος οχιά του X-Men στο πρόσωπο της σέξι Βάιπερ – Δες τους νέους εχθρούς του Γούλβεριν! [εικόνες]

Οι ταινίες X-Men αδιαμφισβήτητα είναι μοναδικές επειδή είναι γεμάτες με τεστοστερόνη και δράση. Ωστόσο αυτή τη φορά έχουν έναν παραπάνω λόγο να ξεχωρίζουν, καθώς για πρώτη φορά ο πρωταγωνιστής Λόγκαν (Χιού Τζάκμαν) αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και μάλιστα αρκετά σέξι.

Ο διάσημος μεταλλαγμένος έρχεται αντιμέτωπος αυτή τη φορά με τα υπαρξιακά διλήμματα που βασανίζουν αργά ή γρήγορα κάθε υπερήρωα. Και όχι μόνο με τα υπαρξιακά του… Αφού αυτή τη φορά ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Μάνγκολντ κατατάσσει τη φίλη του Βάιπερ (Σβετλάνα Κοντζένκοβα), στην όχθη των επικίνδυνων γυναικών, αφού περιγράφεται από τον ίδιο ως «φίδι» και παράλληλα ως εχθρό του Γούλβεριν. «Της αρέσει να παίζει με το δηλητήριο. Η Βάιπερ βλέπει τον Λόγκαν όπως ένας δυνατός κυνηγός βλέπει το λιοντάρι που ετοιμάζεται να κυνηγήσει», αναφέρει σε δηλώσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 30χρονη σέξι ηθοποιός φέρεται να κέρδισε τον ρόλο από τη γυναίκα του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέσικα Μπίελ.

Η νεαρή Γιούκιο από την άλλη (Ρίλα Φουκουσίμα), είναι πιο φιλική προς τον Γούλβεριν, αλλά όχι λιγότερο επικίνδυνη και μυστηριώδης. Όπως περιγράφει ο παραγωγός Χατς Πάρκερ η ταινία «βρίσκει τον Λόγκαν σε ένα έρημο κι απομονωμένο μέρος, σε κατάσταση αυτολύπησης και αυτο-απέχθειας. Η Γιούκιο, μια κοπέλα που -άγνωστο πώς- συνδέεται μαζί του, τον αναζητεί για να την ακολουθήσει στην Ιαπωνία, όπου θα συναντήσει κομμάτια του παρελθόντος του. Εκεί θα αναγνωρίσει έναν παλιό του γνώριμο, με τον οποίο είχε βρεθεί σε φυλακή του Ναγκασάκι και του είχε σώσει τη ζωή.

Τώρα εκείνος, λίγο πριν πεθάνει, θέλει να ανταποδώσει το καλό στον Λόγκαν, δίνοντάς του ένα δώρο. Αυτή η συνάντηση θα οδηγήσει τον ήρωα σε ένα απρόσμενο σύμπαν που συνδυάζει κομμάτια της σύγχρονης Ιαπωνίας με την ιστορία της χώρας από την εποχή της φεουδαρχίας.

Οι πρόσφατες εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν επίσης τον ήρωα Τζάκμαν να αγωνίζεται ενάντια σε έναν στρατό νίντζα, ενώ σε άλλες σκηνές τρέχει περνώντας μέσα από ένα ιαπωνικό κήπο.

Ο “Wolverine” αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου και θεωρείται ως άμεση συνέχεια της ταινίας του 2006, «X-Men: The Last Stand» (X-Men: Η Τελική Αναμέτρηση).

Δείτε τους νέους εχθρούς του Γούλβεριν μέσα από νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν!

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα