Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απαρνείται ξανά την Κάρι Μπράντσο – Τι λένε οι θαυμαστές του «Sex and the City»;

Απογοήτευση προκαλούν στους θαυμαστές του Sex and the City οι τελευταίες δηλώσεις της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία μοιάζει πλέον να ενοχλείται από τη διαρκή σύγκρισή της με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Κάρι Μπράντσο.

Η διαχρονική, πλέον, Σάρα Τζέσικα δηλώνει πως ίσως οι άνθρωποι που τη συναντούν στον δρόμο ή όσοι διαβάζουν τις συνεντεύξεις της, δεν συνειδητοποιούν ότι η Κάρι Μπράντσο ήταν ριζικά διαφορετική από αυτό που ήταν και συνεχίζει να είναι η ίδια.

Διαβάστε ακόμα: Πώς είναι σήμερα, 17 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές του Sex and the City;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Wall Street Journal μάλιστα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να «χωρίσει» μία για πάντα από τον τηλεοπτικό της alter ego που δεν είναι άλλο από την ανασφαλή, «κολλημένη» με τον πρώην Κάρι Μπράντσο, επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά ότι είναι πολύ διαφορετική από την βασική ηρωίδα του «Sex and the City».

Διαβάστε ακόμα: 23 «μυστικά» που δεν γνώριζες για το Sex and the City

«Νομίζω ότι μερικές φορές επειδή μοιάζω με αυτήν, ζω στην ίδια πόλη και στοιχειώνω τις ίδιες γειτονιές, πολλοί έχουν την αίσθηση ότι είμαι περίπου ίδια με την ηρωίδα της σειράς...», παραδέχεται κι αναστατώνει τους θαυμαστές του Sex and the City που λάτρεψαν την Σάρα Τζέσικα όσο και την τηλεοπτική Κάρι, η οποία αποτέλεσε το απόλυτο fashion icon και ενέπνευσε σχεδιαστές, κομμωτές και ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας.

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 ψέματα της Κάρι Μπράντσο που… κατέστρεψαν τις γυναίκες

Όπως και να έχει πάντως, η Κάρι Μπράντσο είναι και θα είναι μία από τις περσόνες που οι γυναίκες θα φέρνουν πάντα στο μυαλό τους όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν συναισθηματικά διλήμματα…

The post Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απαρνείται ξανά την Κάρι Μπράντσο – Τι λένε οι θαυμαστές του «Sex and the City»; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα