Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σπάει κάθε ρεκόρ και συνεχίζει στην κορυφή του box office – Στα 500.000 εισιτήρια το «Ένας άλλος κόσμος»

Τον πρώτο μήνα προβολής, περισσότεροι από 500.000 θεατές παρακολούθησαν τη δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία.

Η ταινία «Ένας άλλος κόσμος», έχοντας κερδίσει κοινό και κριτικούς, βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού box office και συνεχίζει το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλμ

έχει αφήσει πίσω του ακόμα και το φαινόμενο «Star Wars», που από τις 24 Ιανουαρίου έχει κόψει 380.000 εισιτήρια, αλλά και τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, που τους τελευταίους δύο μήνες συγκέντρωσε 485.000 κόσμου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες η ταινία θα συνεχίσει να προβάλλεται και το Φεβρουάριο στις αθηναϊκές αίθουσες, καταρρίπτοντας έναν ακόμα ρεκόρ.

The post Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σπάει κάθε ρεκόρ και συνεχίζει στην κορυφή του box office – Στα 500.000 εισιτήρια το «Ένας άλλος κόσμος» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα