Η πιο πολύχρωμη Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι – Με πυροτεχνήματα θέλουν να μπουν στο Γκίνες [εικόνες]

Ο ουρανός του Ντουμπάι θα λάμψει με χιλιάδες πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια της αλλαγή του χρόνου καθώς σχεδιάζεται να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα πυροτεχνήματα.Προκειμένου να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο σόου με πυροτεχνήματα, οι Αρχές του Ντουμπάι σχεδιάζουν μία επίδειξη διάρκειας έξι λεπτών για το βράδυ στις 31 Δεκεμβρίου. Τα 450,000 πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα χρησιμοποιηθούν, θα καλύψουν μία απόσταση της τάξης των 99,4 χιλιομέτρων περιμετρικά της θάλασσας ενώ κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα υπάρχει και μουσική που έχει γραφτεί ειδικά για το συγκεκριμένο

βράδυ.

Το σόου θα είναι ορατό από πολλά μέρη του Ντουμπάι και τα ξενοδοχεία σχεδιάζουν μεγαλειώδη πάρτι για να γιορτάσουν τη νέα χρονιά και το παγκόσμιο ρεκόρ. Σκοπός του εγχειρήματος είναι να γίνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ελκυστικός προορισμός για τον εορτασμό της πρωτοχρονιάς.

Πυροτεχνήματα θα εκτοξευθούν και από το ψηλότερο κτήριο του κόσμου, Μπούρτζ Χαλίφα. Από τότε που εγκαινιάστηκε το 2010, έχουν γίνει πολλά εντυπωσιακά σόου με πυροτεχνήματα, έτσι και φέτος έχει σχεδιαστεί να αρχίσουν τα πυροτεχνήματα από το κτήριο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και να συνεχιστούν για τουλάχιστον 20 λεπτά.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα