Η Πασκάλ Κρέιμερ τρελαίνεται να βγάζει τόπλες selfies μπροστά στον καθρέφτη [εικόνες]

Είναι τόσες πολλές οι επιλογές στον κόσμο μας σήμερα, που αν θες να προσφέρεις κάτι το διαφορετικό, κάτι που να είναι μοναδικό, έστω και σε μικρή γεωγραφικά κλίμακα, θα πρέπει να συνδυάσεις πολλά πράγματα, να στύψεις κυριολεκτικά το μυαλό σου για να βρεις εκείνο το μικρό στοιχείο που θα σε κάνει να διαφέρεις. Αυτό ισχύει και γενικά και ειδικά για το Instagram.

Αν για παράδειγμα αναζητάς πολλές σέξι κοπέλες που να μην σου προσφέρουν το ίδιο πράγμα θα χρειαστεί να ψάξεις πάρα πολύ. Ευτυχώς για σένα που υπάρχουν ιστοσελίδες όπως το The Chive και κάνει αυτό την έρευνα για σένα.

Η Πασκάλ Κρέιμερ είναι μια κοπέλα που δεν προσφέρει κάτι το διαφορετικό ως προς το περιεχόμενο, αλλά το προσφέρει ως προς τη συχνότητα. Το αγαπημένο της είναι να βγάζει selfies μπροστά στον καθρέφτη, αλλά χωρίς να φοράει τίποτα στο στήθος της.

Τόπλες εν ολίγοις. Μόνο που δεν το κάνει όποτε το θυμάται. Ανανεώνει διαρκώς την σχέση τους με τους ακόλουθους της και γι΄αυτό της αξίζει να αποκτήσει ακόμα περισσότερους.

1 από 17 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Πασκάλ Κρέιμερ τρελαίνεται να βγάζει τόπλες selfies μπροστά στον καθρέφτη [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
???? ????? ???, paskal kreimers
Τυχαία Θέματα