Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης υπάρχουν στ” αλήθεια και δραπετεύουν από το ζωολογικό [βίντεο]

Είναι από τα ωραιότερα animation που έχουν βγει μετά το μιλένιουμ. Η Μαδαγασκάρη επικεντρωνόταν στην παρέα των 4 (λιοντάρι, ζέβρα, ιπποπόταμος, καμηλοπάρδαλη), αλλά μας σύστησε σε μια ακόμα πιο τρομερή παρέα, αυτή των 4 πανέξυπνων πιγκουίνων που έχουν εκπαιδευτεί στο πεδίο της μάχης και ξέρουν να λύνουν τις δύσκολες καταστάσης. Τι θα λέγατε αν τους βλέπατε στην πραγματικότητα;

Μπορεί η DreamWorks να τους έφτιαξε μέσα στη φαντασία

των δημιουργών της, αλλά απ΄ό,τι θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης υπάρχουν στ' αλήθεια. Μόνο που δεν είναι 4 αλλά 5 και ζουν στον ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης.

Ο επιστάτης του ζωολογικού αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο με τα ζώα από την μέσα πλευρά και όταν έφτασε στη φωλιά των πιγκουίνων αντίκρυσε κάτι εξαιρετικό.

Με τα πτερύγια απλωμένα και βλέμμα που φανέρωνε τις προθέσεις τους, οι πιγκουίνοι έψαχναν έναν τρόπο διαφυγής. Αν είχαν και δύο λεμούριους μαζί τους, τότε θα ήμασταν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τους γνωστούς καρτουνίστικους πιγκουίνους. Λέτε να έχουν ναυλώσει κάποιο καράβι και να πηγαίνουν στην Ανταρκτική;

The post Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης υπάρχουν στ” αλήθεια και δραπετεύουν από το ζωολογικό [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα