Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου-Πανούση στον αέρα [βίντεο]

Ένα κλικ πριν από την αποχώρηση του από το studio του «STAR», όπου παρευρέθηκε για την εκπομπή «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου έφτασε ο Γιάννης Πανούσης, μετά τη χοντρή παρεξήγηση που προέκυψε σε κάποια στιγμή της συζήτησης με τον «οικοδεσπότη».

«Κάνετε συνομωσίες», ήταν η ατάκα που εξόργισε τον παρουσιαστή του «talk show» και ήρθε ως απάντηση στην επιμονή του τελευταίου να μάθει για ποιον λόγο ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν δημοσιοποίησε τις καταγγελίες του όταν ήταν στην κυβέρνηση.

Ο κ. Χατζηνικολάου

απαίτησε σε πολύ υψηλούς τόνους να ανακαλέσει ο συνομιλητής του, ο οποίος αντ’ αυτού έριξε λάδι στη φωτιά, λέγοντας το εξής αμίμητο: «Δεν έχω φοβηθεί τον Τσάκαλο (σ.σ: αναφερόμενος στις απειλές που δέχεται από τη ζωή του από τους πυρήνες της φωτιάς), θα φοβηθώ εσάς;» Ακολούθως φάνηκε ότι η εκπομπή θα διακοπεί, με τον δημοσιογράφο του «Star» να απαντά ότι «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι» και τον πρώην υπουργό να δίνει τη… συγκατάθεση του («ας μη συνεχίσουμε»). Κάπου εκεί ο Νίκος Χατζηνικολάου κατάλαβε ότι μόνο προς το συμφέρον της εκπομπής και του σταθμού δεν θα ήταν να αποχωρήσει ο κ. Πανούσης και… μαλάκωσε, ανάβοντας την πίπα της ειρήνης.

Το «θερμό» επεισόδιο των δύο ξεκινάει από το 30ό λεπτό του βίντεο:

The post Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου-Πανούση στον αέρα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα