Η Νικολέττα Ράλη φοβάται να μείνει μόνη

Η Νικολέττα Ράλλη ξύπνησε για τα καλά τους ακροατές του Nitro radio 102.5 καλεσμένη της πρωινής εκπομπής του Βαγγέλη Χαρισόπουλου και του Πάνου Δότσιου.

Η σεξι παρουσιάστρια-ηθοποιός και φοιτήτρια Γεωλογίας, μίλησε για όλα. Για την εκπομπή στο star που κόπηκε για το είδος των άντρων που της αρέσει αλλά και γιατί μένει ακόμη με τους γονείς

της. Απάντησε σε όλα τα μηνύματα, ακόμη και συμφοιτητών της που ρωτούσαν για τα μαθήματα της Γεωλογίας. Διαβάστε τι δήλωσε για:

Για την εκπομπή στο star που κόπηκε

«Θα απαντήσω πάρα πολύ ειλικρινά. Δεν ξέρω για κόπηκε η εκπομπή. Μου το ΄παν λίγο νύχτα. Ειχανε κυκλοφορήσει φήμες και γω εννοείται ότι πήγαινα και ρώταγα. Και μου έλεγαν «όχι μην ακούς, όχι μην ακούς», «Ε,… Νικολέτα μου τελικά αύριο θα είναι η τελευταία μας εκπομπή»

“Ειπανε καμία σχέση με τα νούμερα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό, είναι οι εποχές τέτοιες, κτλ…. Δεν βρήκα ποτέ ουσιαστική άκρη για το τι έγινε. Και δεν σου κρύβω το παράπονό μου ότι χτύπησα πόρτα να ρωτήσω και δεν άνοιξε ποτέ».

Γιατί μένει με τους γονείς της

“Δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω μόνη μου. Όχι μονο γιατί δεν έχω κάτι σταθερό επαγγελματικά, έχω βολευτεί με τους δικούς μου και έχω και ένα σκυλάκι, ψιλοφοβάμαι κιόλας».

Για τους άντρες

«Όποτε βλέπω άντρα που μου αρέσει, φοράω τα χειρότερα ρούχα, είμαι άβαφη και απεριποίητη»

«Δεν την έχω πέσει ποτέ σε άνδρα.. Θα την ενεργοποιήσω την κατάσταση όμως αν χρειαστεί»

«Ήμουνα πιο ελαστική στα γούστα μου. Δηλαδή «καλό παιδί» αυτό. Τώρα που περάσανε τα χρόνια, σκέφτομαι, ότι εντάξει θα δίνω σημασία αν είναι ωραίος. Πριν δεν έδινα».

«Το μεγαλύτερο ελάττωμα σε άνδρα είναι η τσιγγουνιά. Ολα τα χω δει. Έχει τυχει να φύγει το αγόρι μου και να τα πληρώνω εγώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα