Ένταση στη βουλή με τους Χρυσαυγίτες

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα στην Βουλή, όταν νωρίτερα ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης σε ομιλία από το βήμα της Βουλής, έδειξε φωτογραφίες από τα γεγονότα στη Ραφήνα -όταν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές υποστηρίζοντας ότι πουλούσαν παράνομα προϊόντα- και τους κατηγόρησε ότι έκαναν την ελληνική σημεία, “το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο

και σφουγγαρόπανο”.

Αυτή ήταν η φράση που εξόργισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι χτυπούσαν έντονα τα έδρανα και του φώναζαν ότι είναι μασόνος και γελοίος. Πρώτος διαμαρτυρήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και συνέχισε ο Γιώργος Γερμένης και οι υπόλοιποι βουλευτές.

Μάταια ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος, προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη, υπενθυμίζοντας ότι «Εδώ είναι Βουλή»

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης ανταπάντησε ότι «οι άναρθρες κραυγές για τη Χρυσή Αυγή δεν βοηθούν, το πολιτικό σύστημα άφησε το κενό για την παρουσία της. Με λύπη μου λέω εμείς μείναμε απαθείς όταν στα γεγονότα της Ραφήνας είδαμε επιθέσεις, όπου έγινε χρήση του λάβαρου και του σταυρού σαν σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα. Αυτά για να δει ο κόσμος τις εκπροσωπείτε και τι αντιπροσωπεύετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα