Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Σε διπλωματικές διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Ερμής με Ουρανό και Πλούτωνα αλλά παρά τις καλές του προθέσεις οι δύο ισχυροί δεν συναινούν για ανακωχή και προχωρούν σε σύγκρουση μεγατόνων. Ρήξεις, ανατροπές και ακραίες πολιτικές θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των γεγονότων που θα σπάσουν το απόστημα πολλών χρόνων και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια αλήθεια που κρύβατε πρωτίστως από τον εαυτό σας. Από την άλλη, το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία, στα πλαίσια του «συν Αθηνά κα χείρα κίνει» σας καλεί να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που

σας παρουσιάζονται και να μη τις χαραμίσετε επειδή φαίνονται... μικρές στο μάτι. Όσο για την αγάπη, αυτή φαίνεται μεγάλη σαν σε... τηλεσκόπιο!

ΚΡΙΟΣ

«Πνέει ούριος άνεμος»

Το μυαλό σας σήμερα είναι ανοιχτό σε νέους τρόπους σκέψεις και προτάσεις που απευθύνονται στην επιθυμία να κάνετε κάτι καινούργιο. Σε αισθηματικά ζητήματα είστε γενναιόδωροι και πετυχαίνετε τους σκοπούς σας με ευκολία. Αν κάπου πρέπει να προσέχετε σήμερα, είναι στις συνεργασίες σας και στις συμφωνίες για οικονομικά ζητήματα γιατί οι παράλογες απαιτήσεις ίσως σας βγάλουν εκτός εαυτού. Οι γεννημένοι του 1970 θα αναλάβετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα όσον αφορά σε ένα χρηματοπιστωτικό πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Έχετε πίστη»

Σήμερα, ανοίγετε τους ορίζοντές σας όσον αφορά στα συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Σταλαγματιές ελπίδας έρχονται να ποτίσουν και τους δύο τομείς ενώ η παρουσία του Δία στους Διδύμους δείχνει ότι τα έσοδά σας θα αυξηθούν και πιθανόν θα προέρχονται από περισσότερες των μια πηγών. Κάποιες δοκιμασίες που αφορούν το σύντροφο έρχονται στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1986 θα δοκιμάστε τις αντοχές σας σε θέματα εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν χάνετε το κέφι σας»

Αν και φαίνεστε ξέγνοιαστοι και χαρούμενοι, κάποιες παρεξηγήσεις και αντιξοότητες σας έχουν κάνει να χάσετε την μπάλα και να προσπαθείτε να βάλετε το μυαλό σας στη θέση του. Ίσως κάποιες αποφάσεις τις πάρετε τελευταία στιγμή ενώ κάποια πράγματα που είχαν προγραμματιστεί να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Στον τομέα της εργασίας υπάρχει ένα μυστήριο που θα προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως έρθετε σε ρήξη με ένα συνεργάτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η ζωή είναι ωραία»

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη είναι θετική για να εργαστείτε σε χαλαρούς ρυθμούς και να κάνετε πράγματα που θα σχετίζονται με αθλητισμό, μάθηση και ευχάριστες δραστηριότητες. Κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ίσως σας βάλουν στη διαδικασία να αποδεχτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και εσείς πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους. Οι γεννημένοι του 1980 θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα ερωτικό πάθος.

ΛΕΩΝ

«Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε την τύχη σας»

Μπορεί κάποιοι να μην είναι συνεπείς στο λόγο τους και να τους ψάχνετε και να μη τους βρίσκεστε, ωστόσο έχετε πίστη στο καλό και

Keywords
Τυχαία Θέματα