Η ΝΔ διέγραψε τον «ατίθασο» Κιουτσούκη – «Αν θεωρείται έγκλημα να λες την πραγματικότητα, δικαίωμα τους»

Η κεντρική επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ αποφάσισε το απόγευμα τη διαγραφή του Νίκου Κιουτσούκη από τους καταλόγους και τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΔ:

"Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος, τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας

του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκου Κιουτσούκη, καθώς με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο λόγος βέβαια της διαγραφής του «ατίθασου» συνδικαλιστή ήταν ότι προέτρεπε τους βουλευτές να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό.

Ο Νίκος Κιουτσούκης μιλώντας στον eniko.gr απάντησε σχετικά με τη διαγραφή του:

«Με πήρε τηλέφωνο ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέας Παπαμιμίκος και μου ανακοίνωσε ότι με διαγράφουν από τη Νέα Δημοκρατία γιατί στείλαμε την επιστολή στους 300 βουλευτές, με την οποία αποτυπώσαμε την πραγματικότητα της ελληνικής οικονομίας και είπαμε τις θέσεις μας για τον προϋπολογισμό. Τον ρώτησα αν διαγράφονται όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ και μου απάντησε ότι διαγράφομαι μόνο εγώ. Τον ευχαρίστησα και του ευχήθηκα καλή πορεία. Αν θεωρείται έγκλημα να λες την πραγματικότητα, δικαίωμά τους. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα