Η Κέιτι Πέρι εξομολογείται τις αυτοκτονικές της τάσεις στο νέο της άλμπουμ

Τις δυστυχισμένες στιγμές που πέρασε μετά το διαζύγιό της με τον Ράσελ Μπραντ, περιγράφει η Κέιτι Πέρι στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «PRISM».

Μάλιστα η πασίγνωστη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι ο ψυχικός πόνος ήταν τόσο μεγάλος που σκέφτηκε την αυτοκτονία.

Στο τραγούδι «Ghost» η Κέιτι Πέρι τραγουδάει «Έστειλες ένα μήνυμα/ είναι λες και ο άνεμος άλλαξε τη γνώμη σου» αναφερόμενη στο ότι ο Ράσελ Μπραντ την χώρισε με ένα μήνυμα στο κινητό της. Σε ένα άλλο τραγούδι, η Κέιτι Πέρι γράφει ότι είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου και σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η νεαρή σταρ, σχολίασε για το χωρισμό «Αναρωτήθηκα, σίγουρα θέλω να το αντέξω; Θέλω να συνεχίσω να ζω; Όλα τα τραγούδια είναι αυτοβιογραφικά. Μόνο έτσι μπορώ να γράφω. Βάζω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη μουσική. Λέω στους fans μου αν θέλουν να μάθουν την πραγματική αλήθεια τότε να ακούσουν τα τραγούδια».

Η τραγουδίστρια γνώρισε το Βρετανό ηθοποιό το 2009 και παντρεύτηκαν το 2010. Ο Μπραντ έκανε αίτηση διαζυγίου το 2011.

«Όταν τον πρωτογνώρισα ήθελε κάποιον ίσο του και πιστεύω ότι πολλές φορές δυνατοί άντρες θέλουν κάποια ίση τους αλλά όταν μετά τη βρίσκουν δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Ένιωσα μεγάλη ευθύνη για το χωρισμό αλλά μετά έμαθα την αλήθεια την οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Και όταν το αποδέχτηκα είπα: δεν έγινε εξαιτίας μου. Ήταν κάτι μεγαλύτερο από εμένα», είχε δηλώσει η νεαρή τραγουδίστρια στη Vogue για το διαζύγιό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα