Οι συγγενείς του Ρουπακιά κατηγορούν τον Κασιδιάρη – Τι «έβγαλε» ο κοριός της ΕΥΠ

O κοριός της ΕΥΠ έφερε στο φως συγκλονιστικούς διαλόγους μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και έναν διάλογο συγγενών του Γιώργου Ρουπακιά που επιρρίπτουν ευθύνες στον Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα

της εφημερίδας «Το Βήμα», ο κοριός της ΕΥΠ «άκουσε» τον Γιάννη Λαγό να δίνει σαφή εντολή να εξαφανιστούν από προσώπου γης τα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής έτσι ώστε να μην οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Πειραιά ακούγεται σε συνομιλίες να μιλά για συμμετοχή του σε κυκλώματα εκβιαστών που επιχειρούν να ελέγξουν νυχτερινά κέντρα στη λεωφόρο Συγγρού. Ένα άλλο ντοκουμέντο καταγράφει τον Γιώργο Ρουπακιά να καταφέρεται εναντίον της συζύγου του για την επιβαρυντική για τον ίδιο κατάθεσή της.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη ένας διάλογος μεταξύ ατόμων του οικογενειακού περιβάλλοντος του Γιώργου Ρουπακιά τα οποία επιρρίπτουν ευθύνες στον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ήθελα να τον πιάσω από τον λαιμό και να του πω ρε κερατά μου, ποιος τους εκπαίδευσε γι' αυτό το θέμα, ποιος τους είπε να γίνονται δολοφόνοι. Εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή την στιγμή τους απαρνείσαι. Εγώ αν ήμουν στην θέση του Γιώργου θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει κι ας πέθαινα. Θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με το νι και με το σίγμα κι ας με σκοτώνανε. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα».

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής πού ήταν υπεύθυνο ασφαλείας της οργάνωσης στον Πειραιά και κατηγορείται για εγκληματικές επιθέσεις, ακούστηκε να επιβεβαιώνει πως ο ίδιος και η οργάνωση της Νίκαιας στόχευαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: « είχα βάλει στο μάτι αυτόν τον χοντρό, τον κοντό και τον είδα ξαφνικά σε συγκέντρωση στη Νίκαια του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά πάω στη Νίκαια και μου δείχνουν φωτογραφίες του. Λέω αυτός θα είναι στάνταρ και λέω αφήστε τον, θα τον γ… εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα