Η ημέρα της Lana Del Rey

13:50 8/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Με όνομα που φέρνει έναν αέρα από Χόλυγουντ, εμφάνιση αψεγάδιαστη, αινιγματική και sexy ταυτόχρονα, η Lana Del Rey εμφανίστηκε το 2011 στα μουσικά δρώμενα, ούσα σίγουρη πως θα μείνει.

Η Elizabeth Woolridge Grant, αφού έκανε τις πρώτες απόπειρες να καθιερωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα ως ξανθιά και "Lizzy Grant", ωστόσο αποφάσισε να δημιουργήσει μια αινιγματική,

μελαγχολική κι αινιγματική περσόνα, δοκιμάζοντας στην αρχή διάφορα stage names, όπως "Lana Rey Del Mar", "Sparkle Jump Rope Queen", "May Jailer" και άλλα. Τελικά κατέληξε στη μελαχρινή Lana Del Rey.

Τραγούδια που εκφράζουν τις μεταφυσικές της ανησυχίες, μελωδίες που "ντύνουν" μοναδικά τους εύθραυστους στίχους της και εμφάνιση που αιχμαλωτίζει είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της. Τα τραγούδια της έχουν γίνει επιτυχίες παγκοσμίως, ενώ το πιο πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο "Born to Die" αποτελεί μία καλλιτεχνικά ώριμη και ταυτόχρονα πρωτοποριακή προπάθεια, σπάνια για μία τόσο νέα καλλιτέχνιδα. Η καριέρα της εκτοξεύεται διαρκώς, ενώ πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το single "Young and Beautiful", που είναι το βασικό κομμάτι του soundtrack της ταινίας "The Great Gatsby".

Στις επιδράσεις που δέχτηκε καλλιτεχνικά η όμορφη Lana συγκαταλέγει τους Frank Sinatra, Elvis Presley και Eminem, ενώ οι στίχοι της -παραλίγο ποιήτριας- Elizabeth Grant είναι εμπνευσμένοι από το μεγάλο ποιητή Walt Whitman.

Απόψε ο κόσμος του Terra Vibe θα την απολαύσει σε ένα πολλά υποσχόμενο οπτικοακουστικό event να ερμηνεύει τις επιτυχίες της "Blue Jeans", "Summertime Sadness", "Ride", "Young and Beautiful" και άλλες.

Απόψε είναι η ημέρα της Lana Del Rey.

Keywords
Τυχαία Θέματα