Η φονική κακοκαιρία που έπληξε το Άργος και στοίχισε την ζωή σε μία γυναίκα μέσα από εικόνες

Έντονες βροχοπτώσεις και σφοδρές καταιγίδες πλήττουν από το απόγευμα της Κυριακής στην Πελοπόννησο προκαλώντας προβλήματα, κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο, αλλά και στερώντας της ζωή σε μια άτυχη γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Οι κάτοικοι, ιδίως του Άργους αλλά και της ευρύτερης περιοχής, περνούν δύσκολες ώρες αφού οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται την πόλη, ο Ξηριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το Άργος. Οι περισσότεροι δρόμοι ενώ πολλά από τα νερά μπήκαν μέχρι και μέσα στα σπίτια της περιοχής, ενώ σε ορισμένους δρόμους, στο ανατολικό

τμήμα της πόλης, έχει διακοπή η κυκλοφορία.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων και όχι μόνο, ενώ από ένα υπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο του Άργους, ανασύρθηκε νεκρή μία 55χρονη γυναίκα σερβικής καταγωγής. Όπως είπε στο Mega ο περιφερειάρχης πυροσβεστικής Πελοποννήσου Κ. Γιοβής το διαμέρισμα πλημμύρισε όταν έσπασε το τοιχίο και τα νερά από τον ακάλυπτο μετέτρεψαν το σπίτι σε... ποτάμι. Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Καμπόσος ο οποίος αναφερόμενος στα καιρικά φαινόμενα τα παρομοίασε με «ποτάμι που τρέχει από τον ουρανό».

1 από 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα