Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το βάρος της! Πόσα κιλά είναι;

Συζητήσεις περί… κιλών άνοιξαν σήμερα του μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της. Με αφορμή την νέα σέξι φωτογράφιση της Κατερίνας Ζαρίφη, η παρουσιάστρια μίλησε για τις καμπυλωτές γυναίκες αι δε δίστασε να αποκαλύψει το βάρος της.

Μπορεί να βλέπουμε σχεδόν καθημερινά την Ελένη να γεύεται τα πάντα χωρίς να αντιστέκεται σχεδόν σε καμία λιχουδιά, ωστόσο μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη

της ο φόβος για την εικόνα της έχει μεγαλώσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο φωτογραφικό φακός πρόσφατα «τσάκωσε» την ίδια να σε γνωστό κέντρο αθλητισμού.

«Μου αρέσει μία καμπυλωτή γυναίκα, αλλά σκέφτομαι και τον εαυτό μου «θα ήθελα να μείνω, όπως όταν γέννησα», όχι γιατί ήταν λίγο ατσούμπαλο το σώμα μου, δε με ενδιέφερε να γίνω πετσί και κόκκαλο, ίσα ίσα ήθελα να έχω τα πιασιματάκια μου και να νιώθω καλά», είπε για την εμφάνισή της. Μάλιστα, λίγο αργότερα η Ελένη φανερά χαλαρή αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει.

«Παιδιά είμαι 60 κιλά. Αυτά είναι τα κιλά μου. Με τα χρόνια βλέπω ανά δεκαετία δυο κιλά μου κάθονται, ε δε θα σκάσω τώρα», αποκάλυψε!

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το βάρος της! Πόσα κιλά είναι; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα