Διαζύγιο – βόμβα για Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ;

Το διαζύγιο φαίνεται να είναι μια συνεχής τάση στην οικογένεια Καρντάσιαν!

Μετά από μόλις 21 μήνες γάμου και δύο παιδιά η Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως βρίσκονται στο τελικό στάδιο της σχέση τους, όπως αναφέρει το radaronline.com και το Βρετανικό περιοδικό Heat, καθώς η περσόνα συναντήθηκε με γνωστό δικηγόρο που ειδικεύεται σε διαζύγια διασημοτήτων.

«Η Κιμ αγαπάει τον Κάνιε αλλά οι καυγάδες τους δεν σταματούν. Έχει συναντηθεί με τη δικηγόρο για να συζητήσουν το πώς θα προχωρήσουν. Ξέρει πως

ο κόσμος θα πιστεύει ότι εκείνη φταίει αλλά όταν το θέμα πάει στα οικονομικά θέλει να είναι ξεκάθαρη», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της.

«Η Κιμ είναι πολύ αγχωμένη και δυστυχισμένη. Είναι αρκετά κουρασμένη και πιστεύει πως ο σύζυγός της θα πρέπει να τη βοηθά περισσότερο. Δεν ξέρει πώς να διορθώσει τα πράγματα», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ωστόσο, το gossipcop.com αναφέρει ότι αυτά είναι μυθεύματα του βρετανικού περιοδικού Heat και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Σε περίπτωση πάντως που οι φήμες επιβεβαιωθούν ως έγκυρη είδηση, δύσκολα οι δυο τους θα καταφέρουν να κρατήσουν τις ισορροπίες μιας και είναι τρομερά εκκεντρικοί και οξύθυμοι.

Λέτε να δούμε ακόμα ένα sex tape της Κιμ Καρντάσιαν να βγαίνει στη φόρα;

Πηγή: ToraTora.gr

The post Διαζύγιο – βόμβα για Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα