Η έκπληξη της Δέσποινας Βανδή που συγκίνησε το Γιώργο Καπουτζίδη

11:08 1/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο κεντρικός καλεσμένος στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» και στο στούντιο ήταν μαζί του οι φίλοι του από το Παρά Πέντε. Η Αγγελική Λάμπρη, ο Αργύρης Αγγέλου και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η «παρουσία» που τον συγκίνησε όμως περισσότερο ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή.

Μέσα από ένα 3λεπτο βίντεο η Δέσποινα περιγράφει τη γνωριμία της με τον ηθοποιό που κατέληξε σε μια πολύ καλή φιλία, ενώ παράλληλα «έπεφταν» και φωτογραφίες τους μαζί.

«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε πριν ένα χρόνο. Η αιτία ήταν η βραδιά του τελικού της

Eurovision. Είναι ένας σπάνιος άνθρωπος κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ταλέντο του, αλλά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη ζωή και τα πράγματα. Ζηλεύω πολύ το χιούμορ του και μου αρέσουν οι άνθρωποι που αυτοσαρκάζονται. Επίσης, ο τρόπος που σκέφτεται και οι ατάκες του που είναι αφοπλιστικές» είπε για το φίλο της η Δέσποινα και μίλησε για μια στιγμή που είναι ότι πιο ξεκαρδιστικό έχουν περάσει: «Μία στιγμή που θα θυμόμαστε από το περσινό καλοκαίρι ήταν ένα τριήμερο στο Βουκουρέστι. Είχαμε πάει με μία παρέα και γελάσαμε πολύ, δε μπορώ να σας πως δε θα καταλάβετε γιατί…»

Όσο για το ποιο είναι το τραγούδι της που του αρέσει: «Το αγαπημένο τραγούδι του Γιώργου, από τα δικά μου, νομίζω ότι είναι το Σήμερα, γιατί είναι ένα τραγούδι που έχει μια πολύ δυνατή αλήθεια».

Τέλος έκλεισε λέγοντας ότι χαίρεται που τον έχει φίλο: «Αυτό που θα έλεγα στο Γιώργο, αν και το ξέρει, αλλά θα του το ξαναπώ, είναι ότι χαίρομαι πολύ που είμαι στη ζωή του!» είπε η τραγουδίστρια και συγκίνησε το Γιώργο Καπουτζίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα