Οι αστρολογικές προβλέψεις της Athens Voice για το Φεβρουάριο από τον Γιώργο Πανόπουλο

09:53 1/2/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 1/02 έως 28/02/2014.
1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κριός

Η ακόλουθη ρητορική ερώτηση μπορεί να τεθεί προς όλους τους Κριούς με την ευκαιρία της διέλευσης του Άρη στον Ζυγό μέχρι το τέλος σχεδόν Ιουλίου: Πώς γίνεται δημόσια να αποτελείς ένα υποδειγματικό ζευγάρι, αλλά ουσιαστικά να είσαι μόνος/η; «Γιατί το λες αυτό; Δε βλέπεις ότι ζω μια υπέροχη σχέση;». ΟΧΙ. Η συναισθηματική σου ζωή δεν είναι τόσο υπέροχη όσο διατείνεσαι, εκτός κι αν εννοείς επιτυχημένη σχέση το να κοιμάσαι με κάποιον/α στο ίδιο κρεβάτι κάθε μέρα. Εντάξει: αφαιρώ την απολυτότητα

της προηγούμενης διατύπωσης. Πάμε πάλι: Η έντονη ενέργεια λοιπόν της διέλευσης του Άρη στον Ζυγό επηρεάζει τις σημαντικές σου σχέσεις αναζωογονώντας τες, ή φορτίζοντάς τες αρνητικά εκεί που ήδη υπάρχουν προβλήματα. Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, επαγγελματικά και προσωπικά, μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου ή να σε προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους, να σταθούν εμπόδιο στη δράση σου, να σε γονατίσουν ή να σε στηρίξουν.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Με τον Κρόνο απέναντί σου αυτό που θέλεις για να αισθανθείς ασφάλεια είναι κάποιος/α που αντί να προσπαθεί να σε αλλάξει θα σε φροντίσει, ή θα σε ηρεμεί όταν κάθε τόσο νομίζεις ότι το σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σου, ή αισθάνεσαι ότι εργασιακά τα φτύνεις, ή συναισθηματικά δεν υπάρχει κανείς για να στηριχτείς. Αστρολογικά μιλώντας δείχνει ότι παρόλο που βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που ονομάζεται «άρνηση για στενές σχέσεις», εντούτοις μπορεί ήδη να έχεις υποκύψει στο «γάμο», να τον σκέφτεσαι ή να βγήκες για τσιγάρα και δεν επέστρεψες ποτέ στη σχέση.

Με τον Άρη επίσης στον Ζυγό το πρώτο σου μέλημα είναι να μείνεις υγιής και σε φόρμα. Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες της δουλειάς σου. Αφοσιώσου σε αυτό που κάνεις. Υιοθέτησε το Ζεν του Εξαγνισμού αδειάζοντας τη ζωή σου από άχρηστα πράγματα, παλιά ρούχα, δυσλειτουργικές σχέσεις. Βεβαίως ο Ερμής ανάδρομος κυρίως στο διάστημα που θα βρίσκεται στον Υδροχόο, 13-28/2, θα δημιουργεί κύματα στην επαγγελματική σου πραγματικότητα αλλά και στην οικογενειακή σου ζωή, οπότε επιστράτευσε την παροιμιώδη ταυρίσια υπομονή.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Δεν γίνεται να μην αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως τη φαντάζεσαι, ή όπως θα ’θελες, ή όπως τη σκέφτεσαι. Με ανάδρομο τον κυβερνήτη σου Ερμή μεταξύ 6-13/2 στους Ιχθύς και από 13-28/2 στον Υδροχόο θα πρέπει να υπάρχει προσεκτική σκέψη και συνείδηση του τι λες και σε ό,τι κάνεις. Οι λέξεις σου πρέπει να είναι προσεκτικά διατυπωμένες, οι δεσμεύσεις (αν πρέπει να αναληφθούν έχε υπόψη σου) μπορεί να μην είναι οριστικές αλλά με πιθανότητα αλλαγών, οι εργασιακές σου υποθέσεις χρειάζονται ξανακοίταγμα και οι ερωτικές σου ιστορίες χάνουν λάδια. Να θυμάσαι, λοιπόν, ότι χρειάζεται να έχεις την πνευματική διαύγεια για να κάνεις τις σωστές επιλογές και ότι αν δεν είσαι σίγουρος/η ανάβαλέ τες για αργότερα.

Γιατί είναι καλός αυτός ο μήνας, λοιπόν; Για να ξαναδείς, να επιδιορθώσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες. Για να αναθεωρήσεις σχέδια και στόχους, ή για να δεις που υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά και να στοχεύσεις διαφορετικά.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Το τοπίο είναι σύνθετο οπότε, όσο κι αν ο ανάδρομος Ερμής σε απορυθμίζει όλο το μήνα μειώνοντας την κρίση σου, ή την αντικειμενικότητά σου, που ούτως ή άλλως δε διαθέτεις σε επάρκεια, χρειάζεται και σύνθετη αντιμετώπιση. Από τη μία πλευρά η οικογένεια και οι άνθρωποι που αγαπάς. Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό δεν γίνεται να μη σκεφτείς το παρελθόν σου και να μη γυρίσουν στο μυαλό σου εικόνες από το οικογενειακό τραπέζι, τα ατέλειωτα παιδικά καλοκαίρια, η μαμά στις επιδείξεις του Δημοτικού να καμαρώνει, ο μπαμπάς να σε παίρνει αγκαλιά, μυρωδιές, φωτογραφίες, αναμνήσεις επανέρχονται ξαφνικά με ένα βαθύ αναστεναγμό. Αυτός ο αναστεναγμός είναι για ένα παρόν δύσκολο με την αγάπη να λείπει, ή να μην είναι όση θέλεις, ή με ενδοοικογενειακά πρόβλημα ή εργασιακά προβλήματα που δεν αφήνουν καιρό για αισθήματα.

Η απάντηση στις αντιξοότητες και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες βρίσκεται στην Αφροδίτη στον Αιγόκερω: αντί να κλειστείς στον εαυτό σου με παράπονα ανοίξου στους ανθρώπους που είναι κοντά σου σήμερα. Μπορούν να σε φέρουν στον παρόν όταν το χρειάζεσαι και να βάλουν ένα χεράκι όταν τους έχεις ανάγκη. Η οικογένεια τώρα είναι Οικογένεια και οι σχέσεις βαθιές Σχέσεις. Άσε την επιφάνεια και την αυτολύπηση πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Εάν τα πράγματα σε οποιοδήποτε σημαντικό τομέα της ζωής σου έχουν βαλτώσει, αν δηλαδή υπάρχουν παράπονα, διαφορές, αντιθέσεις, εντάσεις, προβλήματα που έχουν θαφτεί χωρίς να λυθούν τότε οι ωρολογιακές βόμβες αρχίζουν να σκάνε κάθε τόσο. Μην τις αφήσεις.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Ο Κρόνος θέλει δουλειά, ιδρώτα και αυτοσυγκράτηση. Βρίσκεσαι στη δουλειά και με τους ανθρώπους που θέλεις και χρειάζεσαι, που μπορεί να σε εξουθενώνουν αλλά σε εξελίσσουν; Εάν όχι ο Κρόνος στον Σκορπιό αισθάνεται άβολα, περιορισμένος, φυλακισμένος, αγχωμένος. Ο Κρόνος σε καλεί να κοιτάξεις μέσα σου, να δεις πως αισθάνεσαι και ποιες είναι οι απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται ώστε να προχωρήσεις.

Θυμήσου ότι ο Κρόνος ήταν αρχικά ένας αγροτικός θεός, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να απαιτεί κούραση και επώδυνη προσπάθεια, αλλά είναι και ο πλανήτης της συγκομιδής και του θερισμού. Άρα εύκολα μπορείς να συμπεράνεις ότι είναι και μια εποχή που η προσωπική, ή επαγγελματική ζωή σου σταθεροποιήθηκε, ή σταθεροποιείται. Είτε βρίσκεσαι σε ένα τέλος εποχής στο οποίο αφήνεις πίσω σου δουλειά και ανθρώπους, ή σύντροφο, είτε πρόκειται για νέο ξεκίνημα ή επίπονα χτίζεις την αυριανή μέρα, μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος γκρεμίζει για να χτίσεις πάνω σε πιο σταθερές βάσεις ή σηκώνεις ακόμα έναν όροφο σε ένα σπίτι με γερά ήδη θεμέλια. Σε κάθε περίπτωση είναι μια κομβική και εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη ζωή σου.

Κατά τα λοιπά η εργασία ξαναπαίρνει μπροστά και εξομαλύνεται, όπως και η καθημερινότητά σου και η κινητικότητα είναι έντονη – πολλοί άνθρωποι, πολλά ραντεβού, πολλές συναντήσεις, πολλά σχέδια, πολλές μετακινήσεις. Αγκάθι της περιόδου ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο (13-28/2), που δεν κάνει ουσιαστικά κάτι κακό αλλά δυσχεραίνει την επικοινωνία και σου θυμίζει παραλείψεις ή επαναφέρει στην επιφάνεια θέματα που θεωρούσες λυμένα –δεν ήταν– αλλά απλώς τα είχες κρύψει κάτω από το χαλί.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Παρόλο που κανείς δεν πρόκειται να σου πει τι να κάνεις και τι να μη κάνεις, τώρα εντούτοις διατηρείς τη ζωντάνια και την ένταση ενός ανθρώπου που έχει την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Δεν ξέρω αν είναι εποχές για έρωτες, αν έχεις διάθεση για μια ερωτική ιστορία, ή έχεις το κέφι για να ακονίσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ – αν ναι, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Αν δεν… υπάρχει πάντα η ανάγκη για έκφραση, για δημιουργικότητα, για να το ρίξεις λίγο έξω, για να διασκεδάσεις, για φίλους, για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί χωρίς να δώσεις λόγο σε κανένα. Υπάρχουν εποχές που χρειάζεται να κάνουμε τα χατίρια στον εαυτό μας χωρίς ενοχή – έτσι προχωράει η ζωή.

Με τον Άρη πάντως στον Ζυγό για πολλούς μήνες γαντζώνεσαι γερά στις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω σου και το άγχος σου συνοψίζεται σε χρήματα, χρήματα, χρήματα – όχι εξαιτίας της απληστίας, δεν είσαι άπληστος/η, αλλά γιατί τα χρειάζεσαι ως ασφάλεια και καταπραϋντικό για τις ανησυχίες σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όταν έρχονται λογαριασμοί ο ένας πίσω από τον άλλο, ή περιμένοντας χρήματα που σου χρωστάνε και δεν έρχονται, ή με συνεργασίες που σε αφήνουν οικονομικά μετέωρο/η, και προς θεού μην ξοδεύεις σε πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης ή δεν έχουν μακροχρόνια χρησιμότητα.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου για πολλούς μήνες θα κουραστείς, θα νικήσεις και θα ηττηθείς, αλλά είναι και κάτι παρά πάνω από βέβαιο ότι (θα) σηκώνεσαι από το δάπεδο πριν ο διαιτητής στο ρινγκ προλάβει να μετρήσει μέχρι το 10. Με τον Άρη και τους αργούς πλανήτες, Πλούτωνα και Ουρανό, σε κομβικούς τομείς χρειάζεται να πολεμήσεις και να δουλέψεις σκληρά για να κερδίσεις το σεβασμό των άλλων και την αυτοπεποίθησή σου, χρειάζεται να αντέξεις στις αντιξοότητες και τα εμπόδια και τα παιχνίδια της τύχης και να μπορείς να περπατάς σε λεπτό πάγο χωρίς να τον σπάσεις. Στη διάρκεια αυτής της διαδρομής μη θυμώνεις με αυτούς που ενώ σου συμπαραστεκόντουσαν και σε βοηθούσαν ξαφνικά φαίνεται ότι σε αγνοούν ή δεν σε θεωρούν προτεραιότητα. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επιπλέον βραχυκύκλωμα.

Άσε πίσω ό,τι δεν σου κάνει και ανοίξου στις δυνατότητές σου και σε καινούργιους ανθρώπους που προσγειώνονται από τον ουρανό στη ζωή σου. Ο ανάδρομος Ερμής (6-13/2 στους Ιχθύς) και 13-28/2 στον Υδροχόο έχει σαν επίκεντρο την υγεία σου –κάνε ένα τσεκ-απ ή φρόντισε περισσότερο το σώμα απαλλάσσοντάς το από κακές συνήθειες– και μετά την ερωτική σου ζωή – επιστροφές πρώην ή προβλήματα σε μια καινούργια σχέση αναδύονται αναζητώντας άλλη αντιμετώπιση. Φυσικά υπάρχουν και ευκολίες. Υπάρχει καταρχάς μια εσωτερική ησυχία –η αίσθηση ότι θα τα καταφέρεις–, δεν είναι λίγο να έχεις την ψυχή σου δυνατή.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Τη στιγμή που νομίζεις ότι βρήκες ένα ασφαλές σημείο στη μέση του δάσους έτοιμος να διαλογιστείς πάνω στο αληθινό νόημα της μη-ύπαρξης χτυπάει το τηλέφωνο από τη δουλειά, ή κάποιος απελπισμένος φίλος/συγγενής/συνάδελφος εκπέμπει sos, ή σε παίρνουν από την τράπεζα επειδή δεν πλήρωσες τη δόση, ή ξαφνικά σε κατακλύζουν μαύρες σκέψεις, ή εικόνες από στιγμές χωρισμού, επαγγελματικής αποτυχίας, από σκοτεινές εποχές της ζωής σου που συνειρμικά προκαλούν φόβο για το τώρα και το αύριό σου. Όλα αυτά σου δημιουργούν μια τάση φυγής. Να αποδράσεις. Πού δεν έχει σημασία. Μακριά, αρκεί να μην έρχεσαι σε επαφή με τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Θέλεις να απομονωθείς, αλλά δεν γίνεται. Θέλεις να σε αφήσουν ήσυχο/η αλλά κάθε μέρα κάτι προστίθεται που επιβαρύνει την καθημερινότητά σου. Με ανάδρομο τον Ερμή όλο σχεδόν το μήνα η οικογένεια και οι δικοί σου δεν είναι εκεί όταν τους θέλεις, κάτι πρέπει να μαστορέψεις στο σπίτι ή να επισκευάσεις, στη δουλειά υπάρχουν μέρες πλήρους αλαλούμ. Όχι, όχι, δεν υπάρχει καν τραγικότητα, δεν υπάρχει καν δράμα, αλλά αφόρητη καθημερινότητα που σε εξουθενώνει.

Δηλαδή προτείνεις να πέσω σε χειμερία νάρκη και να σηκωθώ τον Μάρτιο; ΟΧΙ. Γιατί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έλκει ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, σε βγάζει από το σπίτι, βγαίνεις σε ραντεβού επαγγελματικά ή απλώς φιλικά που σου φτιάχνουν τη διάθεση.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ο ενδέκατος οίκος, δηλαδή ο Ζυγός στον οποίο διελαύνει επί μήνες ο Άρης, συμβολίζει τις φιλίες, τις σχέσεις με ομοϊδεάτες που μπορεί να είναι και συνεργάτες, τα όνειρα και τους στόχους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ίσως γνωρίσεις ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν υπήρχαν στη ζωή σου μέχρι τώρα, ή ότι κάποια σχέση φιλική, επαγγελματική, προσωπική, παίρνει μια καινούργια στροφή, μεταβάλλεται, αλλάζει, βαθαίνει. Πάντως ενώ είναι πιο εύκολο να στριφογυρίζεις στο κρεβάτι σου μονολογώντας ότι δεν ενδιαφέρεις κανένα και ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να σε ακούσει, είναι καλύτερα να συμπεριφερθείς με συμπάθεια σε όσους θεωρείς φίλους και αγαπημένους, ακόμα και αν σε έχουν πονέσει ή απογοητεύσει. Θυμήσου ότι κι αυτοί, όπως κι εσύ, έχουν πληγωθεί, έχουν απογοητευτεί, έχουν τραυματιστεί. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα κι αν δεν τους έχεις συγχωρήσει, σου επιτρέπεται να το υποδυθείς.

Α, κι αν αυτό που ζεις τελευταία δεν ξέρεις αν είναι φιλία ή έρωτας, δεν είναι κακό τώρα να το ξεκαθαρίσεις. Ακόμα: 1) Πιθανή ανάσα στα οικονομικά σου, ή κάποιου είδους ελάφρυνση, ή μια ευνοϊκή διευθέτηση των δανείων σου. 2) Ο ανάδρομος Ερμής πρώτα στους Ιχθύς (6-13/2) και μετά στον Υδροχόο (13-28/2) επηρεάζει δυσάρεστα τον οικογενειακό τομέα και την επικοινωνία – μη δεσμεύεσαι με συμφωνίες, μη μετακομίζεις τώρα, μην υπογράφεις, μην ξεκινάς κάτι φιλόδοξο.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Δεν αισθάνεσαι πάντα ότι τα καταφέρνεις. Σου αρέσει να είσαι Κάποιος. Προσπαθείς να είσαι. Θέλεις να είσαι. Παρόλα αυτά ακόμα κι όταν κατορθώνεις αυτά που έχεις βάλει σαν στόχο, έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σου και είσαι στην κορυφή, αισθάνεσαι ότι κάτι πηγαίνει εντελώς στραβά – σαν να έχεις ενοχές που τα κατάφερες, ή φοβάσαι ότι έμεινες μόνος/η, ή ότι αποξενώθηκες από όσους αγαπάς, ή είσαι αβέβαιος/η ότι πήρες τις σωστές αποφάσεις. Αυτό με λίγα λόγια είναι ο Άρης στον Ζυγό, που σε επηρεάζει άμεσα. Η επαγγελματική ζωή συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο: μιλάμε για επιβίωση, για εξέλιξη ή για εργασιακό τράνταγμα.

Όσο για την Αφροδίτη στο ζώδιό σου υπάρχουν μέρες που η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, που αισθάνεσαι όμορφος/η και ικανός/ή να καταφέρεις τα πάντα, που η καθημερινότητα και η ζωή σού φαίνεται πολλά υποσχόμενη και όπως επιθυμείς να είναι. Και υπάρχουν και μέρες με ανάδρομο τον Ερμή στον Υδροχόο (13-28/2) που ανακαλύπτεις ότι πίσω από κάθε Άγιο Βασίλη βρίσκεται ένα επιθετικό μάρκετινγκ και πίσω από κάθε αίσθημα υπάρχει ένα εν δυνάμει τραύμα. Όσο πιο πολύ αγαπάς τόσο περισσότερο τραυματίζεσαι.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η διέλευση του Άρη στον Ζυγό σημαίνει πνευματική ρώμη, αυξημένες ικανότητες πειθούς, έμφαση στην επικοινωνία, επαγγελματικές επαφές με στόχο τη μελλοντική σου εξέλιξη και επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, δίνει έμφαση σε σπουδές και εντείνει οποιαδήποτε σχέση με το εξωτερικό – κι αν είσαι τυχερός/ή φέρνει και κάποια καλά οικονομικά νέα ή ένα δώρο. Επίσης σημαίνει την άνοδο της αυτοπεποίθησης και την αίσθηση ότι μπορείς να πείσεις για τα σχέδιά σου αυτούς που έχεις ανάγκη ή σε ενδιαφέρουν και να τους πλασάρεις το καλύτερο προϊόν σου: εσένα.

Επίσης η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ευθεία πια πορεία σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις τυχόν απορρίψεις που δέχθηκες, εξομαλύνει την εργασιακή σου πραγματικότητα, επαναφέρει στα φυσιολογικά επίπεδα τις σχέσεις σου με τους από πάνω στη δουλειά, τους συναδέλφους ή τους πελάτες και γαληνεύει τις προσωπικές σου σχέσεις. Σημείωση προς τους δεσμευμένους: Εάν αναζητάς απολαύσεις έξω από τη σχέση να είσαι σίγουρος/η ότι υπάρχουν δελεαστικές νέες γεύσεις αλλού. Όμως ΟΛΟΙ οι Υδροχόοι πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι η υπερβολική ελευθερία δεν είναι μόνο καταστροφική για τις σχέσεις, αλλά και πιο επικίνδυνη από το κάπνισμα.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Οι Ιχθύες αντιμετωπίζουν το all time classic δίλημμα της Δημιουργικής Ανεξαρτησίας εναντίον της πνιγηρής Οικονομικής Ασφάλειας. Η μια πλευρά σου απαιτεί δημιουργική πληρότητα, συναισθηματική απόλαυση και σεξουαλική επιβεβαίωση, ενώ η άλλη ψάχνει εναγωνίως στις τσέπες για ψιλά που θα συμπληρώσουν τα ποσά που χρωστάς σε κάρτες, δάνεια, λογαριασμούς και έκτακτα έξοδα. Εντάξει οι υλικές απαιτήσεις στις μέρες μας μπορούν να σε φέρουν στα όρια της κατάθλιψης, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι έχεις να ανησυχήσεις και για τις ανάγκες της ψυχής σου. Αυτή την περίοδο πάντως θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε πλησιάσουν συναισθηματικά, που θα σου ανοιχτούν και θα σε καλέσουν να ανοιχτείς κι εσύ. Όμως θα μοιάζεις απόμακρος/η. Μήπως αυτή σου η στάση οφείλεται στη δυσαρέσκεια που σου προκάλεσε κάποιος/α που αγαπάς, ή μήπως πρόκειται για ένα παλιό ερωτικό ζήτημα που σού γδέρνει ύπουλα την ψυχή σαν ποντίκι;

Ακόμα: Η Αφροδίτη στον φιλικό σου Αιγόκερω, σε έναν τομέα που συμβολίζει φίλους και όνειρα και στόχους, αναζωογονεί τις φιλίες, τη διάθεση να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους που συμπαθείς και αγαπάς, να αφεθείς σε καινούργιους, να θυμηθείς ξανά τα όνειρά σου και τους στόχους σου, να θυμηθείς ότι ο κόσμος είναι το μεγάλο σου σπίτι και ότι οι άνθρωποι είναι ο φυσικός σου χώρος. Α ναι, έχεις και το αγκάθι του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου (6-13/2) που σε γυρίζει πιθανόν πίσω σε αυτά/αυτόν/αυτήν που θέλεις να ξεφύγεις ή δίνεις αγώνα για να ξεφύγεις, ή σε εργασιακές υποθέσεις που χρειάζεται να τροποποιήσεις, ή να ξανακοιτάξεις, ή να αλλάξεις. Ναι, μπορεί πρακτικά ζητήματα να επανέρχονται για λύσεις.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

Keywords
athens voice, athens, voice, athens voice, αστρολογικες προβλεψεις, athens, voice, επηρεάζει, δραση, ζεν, διαυγεια, εκκρεμότητες, αρης, σημαίνει, βασεις, φλερτ, sos, τραπεζες, δραμα, νέα, ιχθύες, time, classic, δίλημμα, οφείλεται, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, οφειλετες δημοσιου, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, η ζωη, ξανα, πλανητες, επιθυμιες, οικονομικα νεα, αιγοκερως, αυριανη, αφροδιτη, δανεια, δουλεια, εικονες, εργασια, ζεν, ζυγος, κριος, λεων, ονειρα, παιχνιδια, περιοδος, ρουχα, ρωμη, τηλεφωνο, τοξοτης, υγεια, υδροχοος, φιλια, φλερτ, φωτογραφιες, time, αγαπη, αγκαλια, αγχος, αναμνησεις, αυτοπεποιθηση, βομβες, βρισκεται, γεγονος, γινεται, διαστημα, διδυμοι, δίλημμα, δειχνει, δωρο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφραση, ελευθερια, ενεργεια, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, εποχες, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγιης, ιδιο, υπηρχαν, υπομονη, ησυχια, θεος, θυμασαι, θυμιζει, θυμησου, καπνισμα, καρκινος, κυματα, κρονος, λεπτομερειες, λειπει, λογια, λογο, μαζι σου, μακρια, μαμα, μηνες, μπορεις, μυαλο, νοημα, ξεκινημα, παντα, οικος, οικογενεια, ορια, ουσιαστικα, οφείλεται, παιδικα, παμε, πιο πολυ, πορτες, προβληματα, ψυχη, ραντεβου, ρητορικη, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, ταυρος, ταση, τσιγαρα, φυσικα, φοβασαι, φορμα, ψυχραιμια, ασφαλεια, classic, δωσε, δωσεις, ευθεια, εμφαση, εννοεις, ερωτες, γευσεις, ιχθύες, κοιμασαι, κρεβατι, λεξεις, μπροστα, σημαίνει, sos, τραπεζα, θεματα, υπεροχη, βεβαιως, ξεχνας, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα