Η διατροφή της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι… καταστροφική – Αυτό είναι το βραδινό της [εικόνα]

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε στο Instagram ότι η διατροφή της δεν είναι πάντα τόσο υγιεινή όσο λέει η ίδια σε κάθε της συνέντευξη.

Μετά από μία δύσκολη μέρα , φτάνετε στο σπίτι αργά, δεν έχετε όρεξη να μαγειρέψετε και κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα δείπνο με χάμπουργκερ στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι συνηθισμένη στη ζωή πολλών ανθρώπων αλλά όχι της Γκουίνεθ Πάλτροου που θεωρείται η βασίλισσα της υγιεινής διατροφής.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Instagram

κάποιες φορές κάνει τις παρασπονδίες της από την αυστηρή δίαιτα που ακολουθεί. «Μία δύσκολη μέρα; Το καλύτερο χάμπουργκερ με κοτόπουλο του κόσμου», έγραψε μαζί με την φωτογραφία.

Δεν είναι μόνο ότι έφαγε χάμπουργκερ αλλά το συνόδεψε με κοκτέιλ που είχε και αλκοόλ. Πέρυσι επίσης είχε υποκύψει στην επιθυμία για υδατάνθρακες και είχε δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες: μία με cupcakes κι άλλη μία με χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες.

Δεν είναι βέβαιο πάντως αν η Πάλτροου κατανάλωσε όντως αυτά τα τρόφιμα ή απλώς ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. Γιατί δεν ανέβασε τον εαυτό της την ώρα που τα τρώει; Σε κάθε περίπτωση αν και επιτρέπει στον εαυτό της κάποιες παρασπονδίες στην διατροφή της το πρόγραμμα της γυμναστικής της είναι τόσο αυστηρό που οι θερμίδες που πήρε εξαφανίστηκαν.

Η ίδια γυμνάζεται 2 ώρες τη μέρα έξι ώρες την εβδομάδα . Οπότε δικαιούται άνετα να φάει χάμπουργκερ από κοτόπουλο και ένα κοκτέιλ με βάση το ουίσκι. Δε νομίζετε;

The post Η διατροφή της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι… καταστροφική – Αυτό είναι το βραδινό της [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα