Η concept άποψη της Opel

08:36 8/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Το φουτουριστικό διθέσιο Opel Rak E, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο 64ο Frankfurt International Motor Show, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα ηλεκτροκίνητα αμάξια της γερμανικής εταιρείας.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Η Opel και η KISKA (εταιρεία που αναλαμβάνει design projects), ενώσανε τις δυνάμεις τους για το σχεδιασμό ενός ολοκαίνουργιου εναλλακτικού

και φιλικού, ως προς το περιβάλλον, διθέσιου, το οποίο θα είναι πρωτοποριακό στο design του, θα έχει τη προοπτική μαζικής παραγωγής, αλλά θα λανσάρει και ένα νέο ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας.

Το lightweight concept (το βάρος του πλησιάζει το 1/3 σε σχέση με ένα μικρό αυτοκίνητο της αγοράς), που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα δεδομένα της πόλης, θα πρόκειται για ένα διθέσιο χαμηλού-ενεργειακού κόστους που θα απευθύνεται σε πολλές «τσέπες» και θα φέρει επανάσταση-κατά τους Γερμανούς- στις αστικές μετακινήσεις. Η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 120 χιλιόμετρα την ώρα και θα επιβαρύνει τον κάτοχό του με μόλις ένα ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα. Τσέκαρε τις φωτογραφίες και πάρε μία γεύση από το νέο Opel Rak E Concept.

Διαβάστε ακόμα:

* Φάτε μάτια… Bugatti (vid)

* Αφού δεν θα την έχεις, δες την! (vid)

* Η… οχιά τσιμπάει ξανά

Keywords
Τυχαία Θέματα