Η αγωνία της Μέρκελ και το μήνυμα της οικογένειας του Σουμάχερ

Την αγωνία της για την ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ εξέφρασε μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέφεν Ζάιμπερτ, η Γερμανίδα καγκελάριος , Άνγκελα Μέρκελ.

"Όπως εκατομμύρια Γερμανοί, η καγκελάριος και τα μέλη της γερμανικής κυβέρνησης ταράχθηκαν πολύ όταν πληροφορήθηκαν το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ ενώ έκανε σκι", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ.

"Ακούσαμε τους γιατρούς νωρίτερα, καθώς περιέγραφαν την κατάσταση ως εξαιρετικά σοβαρή",

συμπλήρωσε. "Ελπίζουμε μαζί με την οικογένειά του ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματά του και να αναρρώσει. Ευχόμαστε στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους συγγενείς του δύναμη και αλληλεγγύη", τόνισε.

Την ίδια ώρα στο πλευρό του Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκονται διαρκώς η γυναίκα του Κορίνα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους που αγωνιούν για την ζωή του μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Η οικογένεια μέσω του μάνατζερ του 44χρονου πρώην πιλότου της Formula 1 θέλησε να στείλει ένα μήνυμα με τις ευχαριστίες της για την ανταπόκριση του κόσμου.

«Ευχαριστούμε τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα που παρέχουν στον Μίχαελ. Γνωρίζουμε πως κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τον βοηθήσουν. Επίσης ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που έχει εκφράσει τη συμπαράστασή του και έχει στείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας, όπως και των φίλων μας. Θα θέλαμε να τα ευχαριστήσουμε κι αυτά για τη βοήθειά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα