Ο μεγάλος φόβος τραγουδίστριας: Δεν θέλω να μοιάσω στη Ριάνα

Η Λίλι Άλεν επιστρέφει στα 28 της χρόνια στα μουσικά δρώμενα μετά από απουσία αρκετών ετών, κατά τα οποία έκανε σποραδικές εμφανίσεις, αλλά πλέον, μετά και την αφοσίωσή της στο μεγάλωμα των παιδιών της, επανέρχεται κατά δήλωσή της πιο ώριμη από ποτέ και δηλώνει πως «δεν θέλω να μοιάσω στη Ριάνα».

Η 28χρονη Άλεν έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Esquire μέσα σε μια μπανιέρα και είπε αρκετά αξιοσημείωτα πράγματα σχετικά με το πως λειτουργεί το star system

και οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, μόλις δουν ότι ένα άτομο είναι φλέβα χρυσού γι΄αυτούς, αλλά αυτό δεν κάνει τα θελήματά τους.

Αρχικώς, μίλησε για το τι προσδοκά από την επανεμφάνισή της: «Νιώθω πολύ τυχερή. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα και για την ακρίβεια δεν το κάνω. Δεν έχω σκοπό να κατακτήσω τον κόσμο. Δε θέλω να γίνω σαν τη Ριάνα. Θέλω να κάνω τη μουσική μου, να κάνω συναυλίες, να έρχεται κόσμος και ως εκεί. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου».

Στη συνέχεια μίλησε για τα όσα βίωσε όταν έμεινε έγκυος και της προκάλεσαν μια μεγάλη αποστροφή για το όλο σύστημα στο οποίο ζούσε: «Ήμουν ως εδώ με τους ανθρώπους που με περιτριγύριζαν. Νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου, αλλά όταν έμεινα έγκυος και δε μπορούσα να πηγάινω σε έξαλλα πάρτι έγιναν αρκετά αηδιαστικοί. Κατάλαβα ότι αυτοί έτσι λειτουργούν στη ζωή τους και όταν νιώσουν δυνατοί εξοστρακίζουν τους άλλους. Νιώθω καλά που το κατάλαβα, αλλά ταυτόχρονα νευριάζω με τον εαυτό μου που γελούσαν πίσω από την πλάτη μου».

Φωτογραφίες: Περιοδικό Esquire

Keywords
Τυχαία Θέματα