Η Lady Gaga έφθασε στην Αθήνα και έκανε πασαρέλα με στρινγκ και διχτυωτή φούστα [βίντεο]

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Lady Gaga άρχισε τις τρέλες που κάνει συνήθως. Ημίγυμνη, με το γνωστό βλέμμα της και αμίλητη έκανε πασαρέλα και προκάλεσε φρενίτιδα τους θαυμαστές της που συγκεντρώθηκαν να την δουν.

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα η δημοφιλής τραγουδίστρια-show woman έφθασε στην Ελλάδα, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της και αύριο αναμένεται να κάνει συναυλία στο ΟΑΚΑ. Η Lady Gaga προϊδέασε τους θαυμαστές της γι αυτό που θα ακολουθήσει και εμφανίστηκε στην έξοδο του αεροδρομίου φορώντας για μπλούζα δύο κοχύλια και μία διχτυωτή διάφανη φούστα ενώ από μέσα φαίνονταν το στρινγκ της.

Η τραγουδίστρια προχωρούσε με σηκωμένα τα χέρια της και οι χορευτές της έκαναν ένα μίνι σόου στην έξοδο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Μέχρι στιγμής έχουν τακτοποιηθεί όλα όσα έχει ζητήσει, το καμαρίνι της είναι έτοιμο όπως επίσης και το δωμάτιο της αλλά δεν έχει βρεθεί κάποιος για να προσέχει τον σκύλο της.

The post Η Lady Gaga έφθασε στην Αθήνα και έκανε πασαρέλα με στρινγκ και διχτυωτή φούστα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα