Για γέλια και για κλάματα! Ιδού ποιος απείλούσε την Λαγκάρντ

Στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφθασε η επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου με την οποία καλεί την επικεφαλής του οργανισμού, Κριστίν Λαγκάρντ να αποκαλύψει ποιος την απείλησε όταν μίλησε στο παρελθόν για τους έλληνες φοροφυγάδες.

Όμως φαίνεται ότι ονόματα δεν θα μάθουμε ποτέ αφού σύμφωνα με εκπρόσωπο του ταμείου που μίλησε στον ΑΝΤ1 όλα αυτά που αναφέρθηκαν για απειλές προέρχονται από σχόλια Ελλήνων στην προσωπική σελίδα της κυρίας Λαγκάρντ στο Facebook

πριν από μερικά χρόνια.

Οι περίφημες καταγγελίες της κ. Λαγκάρντ δηλαδή που όπως είναι φυσικό προκάλεσαν αναταραχή στην κυβέρνηση ήταν σχόλια απλών χρηστών του Facebook που τον καιρό που η σιδηρά κυρία του ΔΝΤ έκανε επανειλημμένα υποτιμητικές αναφορές για την Ελλάδα είχαν κατακλύσει τον προσωπικό της λογαριασμό και τα σχόλια είχαν φτάσει περίπου τον αριθμό των 10.000!

Οι αναφορές της κυρίας Λαγκάρντ περί απειλων για το πρόσωπό της είχαν γίνει στους Financial Times την περασμένη Παρασκευή όταν ρωτήθηκε για την Ελλάδα με την ισχυρή γυναίκα του ταμείου να φαίνεται απρόθυμη να μιλήσει. «Καλύτερα να μην πω πολλά, γιατί, όπως ξέρετε, στο «παρελθόν όταν μίλησα για τους Έλληνες και τους φόρους τους, έλαβα απειλές για τη ζωή μου και αναγκαστήκαμε να ενισχύσουμε τα μέτρα ασφαλείας» είχε δηλώσει τότε η Λαγκάρντ.[Διαβάστε περισσότερα για τις καταγγελίες Λαγκάρντ ΕΔΩ]

Η Κριστίν Λαγκάρντ πάντως βρίσκεται σε περιοδεία στην Ιαπωνία και στη συνέχεια θα επισεκφθεί την Αυστραλία γεγονός που ερμηνεύεται ότι θα ασχοληθεί με το θέμα τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά.

The post Για γέλια και για κλάματα! Ιδού ποιος απείλούσε την Λαγκάρντ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα