Γύρισε στη φύση και γίνε άρχοντας – Αγόρασε το δικό σου κάστρο μόνο με 6.5 εκατομμύρια ευρώ

Ένας ιστορικός πύργος από την εποχή του μεσαίωνα, ο Πύργος των Τουλίρα, στο χωριό Αρντραχάν της επαρχίας Γκάλγουεϊ, στην Ιρλανδία, βγήκε στο σφυρί με τιμή εκκίνησης τα 6.5 εκατ. ευρώ.

Όπως προείπαμε είναι κατασκευασμένος και διακοσμημένος με μεσαιωνικά πρότυπα, διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 4 δωμάτια υποδοχής, 7 μπάνια και 3 οικήματα για το προσωπικό.

Τα βικτοριανά στοιχεία που προστέθηκαν αργότερα, γύρω στο 1880, στο πύργο οφείλονται στον Έντουαρντ Μάρτιν, πρώτο πρόεδρο του Σιν Φάιν, που το διακόσμησε.

Ο Μάρτιν ήταν ένας Ιρλανδός πολιτικός που οδήγησε σε μαστίγωμα όσους

Ιρλανδούς είχαν καταταγεί στον αγγλικό στρατό και ανακαίνισε τον πύργο, προσθέτοντας μια αίθουσα δεξιώσεων, ένα παρεκκλήσι και ένα κελλάρι.

Στα εξωτερικά οικήματα υπάρχουν ακόμα 7 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και ένας μεγάλος στάβλος με χώρο για 16 άλογα. Στα πέριξ του πύργου εκτείνεται μια έκταση 8.000 τ.μ. με πράσινο, δεντρόσπιτο, πέργκολες και μια λιμνούλα.

Το σπίτι είναι ιδιοκτησίας του ζεύγους από την Ολλανδία, Ρουντ και Φέμι Μπολμάιχερ, που αναζητούν κάτι μικρότερο. Ο μεσίτης πιστεύει πως το σπίτι θα αγοραστεί μόνο από κάποιον εκτός Ιρλανδίας που να έχει ρίζες από τη χώρα, όπως από Ασία ή Αμερική. 1 από 19 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα