Ζήγρας: Ο Άκης ήταν εθισμένος στο χρήμα

Λάβρος κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν ο ξάδελφος του Νίκος Ζήγρας, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στους τηλεοτπικούς σταθμούς Mega και Alpha.

Ο κ. Ζήγρας χαρακτήρισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο

«εθισμένο στο χρήμα» ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν ακόμα μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από τα εξοπλιστικά που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

«Θέλησε να κρυφτεί πίσω από το ψέμα και να συμπαρασύρει όλους εμάς στην άβυσσο» τόνισε ο Ν. Ζήγρας αναφερόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο και πρόσθεσε ότι το «να κρύβει κανείς την αλήθεια και να μην θέλει να ομιλήσει γι' αυτήν είναι σαν να θάβει χρυσάφι στο χώμα». Ερωτηθείς για τους λόγους που δεν αποκάλυψε πολύ νωρίτερα τα όσα παραδέχεται σήμερα, ο κ. Ζήγρας υποστήριξε ότι φοβόταν ότι θα τον έβγαζαν τρελό.

Ο καταδικασθείς σε έξι χρόνια φυλάκιση με αναστολή, ξάδελφος του Άκη δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, με τις οποίες συνέδραμε τον Ακη Τσοχατζόπουλο στο ξέπλυμα των μιζών.

«Δεν κυκλοφορώ ελεύθερος, δεν μπορώ, φοβάμαι», υποστήριξε και πρόσθεσε «Οι ενοχές μου ήταν τόσο μεγάλες που δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω με αυτό το βάρος της συνείδησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα