Γνωστός ηθοποιός συγκλονίζει:«Το σώμα μου έσπασε,έβαλα βίδες στο πόδι μου»

13:05 3/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Αν και δε συνηθίζει να δίνει συχνά συνεντεύξεις και να απασχολεί με τη προσωπική του ζωή, ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε στο Thema People, για ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή σε κάτι αγώνες που είχε λάβει μέρος.

Ο Γιώργος Νινιός αποκάλυψε για το ατύχημα που είχε:

«Σε κάποια φάση της ενασχόλησης μου με τις αγωνιστικές μηχανές είχα ένα ατύχημα. Το σώμα μου κυριολεκτικά έσπασε. Έβαλα βίδες στο πόδι μου, με αποτέλεσμα να μείνω ακίνητος στο κρεβάτι έστω και

για λίγο καιρό, δεδομένου ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις έτρεχαν. Ήταν δύσκολο γιατί παρότι πονούσα, έπρεπε να δίνω καθημερινά το παρών στα γυρίσματα της σειράς Τρικυμία του Στράτου Μαρκίδη, όπου πρωταγωνιστούσα. Εκ των υστέρων αντιλήφθηκα ότι τελικά αυτός ο πόνος ήταν πολύ μικρός μπροστά στην απώλεια που έζησα με το θάνατο του πατέρα μου. Ήταν ζόρι και μάλιστα χοντρό!»

Στη ερώτηση για το αν είναι τόσο μοναχικός όσο τον παρουσιάζουν,ο Γιώργος Νινιός απάντησε στο Thema People:

«Είμαι αυτό που αποκαλούμε μουντρούχλας. Θέλω να έχω τον δικό μου χώρο και τον ζωτικό μου αέρα, χωρίς να είμαι μόνος. Μου αρέσει η μοναχικότητα, αλλά όχι με την ασκητική έννοια του όρου». Ενώ η απόφαση για να μην κάνει οικογένεια, δήλωσε ότι ήταν απόλυτα συνειδητή. «Δεν μπήκε ποτέ στα σχέδια μου. Αν είχε μπει, θα είχε γίνει. Πόσο δύσκολο είναι ν΄ ακολουθήσεις το δρόμο της φύσης αν πραγματικά το θέλεις; Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα