Το Forgotify δίνει ζωή στα ξεχασμένα τραγούδια του Spotify

12:37 3/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Η νέα υπηρεσία Forgotify,που δημιουργήθηκε από τους Λέιν Τζόρνταν, Τζ. Χάουσμαν και Νέιτ Γκάγκνον, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούσουν τραγούδια, τα οποία έχουν παραμεληθεί από την υπηρεσία Spotify.

Πρόκειται,λοιπόν, για μία νέα υπηρεσία streaming, όπου παρουσιάζονται τραγούδια, με τα οποία δεν έχει ασχοληθεί ποτέ κανένας ούτε μία φορά. Ο χρήστης θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Spotify και το μόνο που έχει να κάνει

είναι να πατήσει το κουμπί «start listening». Με αυτό το τρόπο θα του εμφανιστεί ένα κομμάτι για πρώτη φορά και θα έχει την ευκαιρία να το μοιραστεί σε κοινωνικά δίκτυα. Σε περίπτωση που θέλει να ακούσει κάποιο άλλο κομμάτι απλά πατάει το κουμπί «next».Όταν ένα κομμάτι ακουστεί μία φορά, απομακρύνεται από το κατάλογο του Forgotify.

Από τα στατιστικά στοιχεία του Spotify, έχει προκύψει ότι μόνο το 80% των 2 εκατομμυρίων τραγουδιών έχουν παιχτεί τουλάχιστον μία φορά.Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, οι δημιουργεί του Forgotify θεωρούν απαράδεκτο από μουσικής πλευράς να υπάρχουν 4 εκατομμύρια τραγούδια που να βρίσκονται στην αφάνεια και να μην έχουν ακουστεί ούτε μία φορά.

Οι δημιουργοί αυτής της νέας υπηρεσίας δεν φοβούνται για πιθανή εξάντληση κομματιών, καθώς η υπηρεσία Spotify ανανεώνει συνέχεια το κατάλογο με τα τραγούδια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα