Γνωρίστε τον Γκάρεθ Πιου – Ο σχεδιαστής που έντυσε Lady Gaga, Ριάνα και Μπιγιόνσε τρελαίνει το Λονδίνο [εικόνες]

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Γκάρεθ Πιου που χαρακτηρίζεται από τις προχωρημένες του ιδέες και τα εκκεντρικά ρούχα που σχεδιάζει και τα οποία μόνο οι τολμηρές επιλέγουν, αναστάτωσε το Fashion Week του Λονδίνου και το απόλαυσε ιδιαιτέρως.

Επιμέλεια: Όλγα Παρθενέα - Γεωργάτσου

Ο Βρετανός σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα του, ανατρεπτική συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας και δικαίωσε για ακόμα μία φορά τη Σιδηρά Κυρία της Vogue,

Άννα Γουίντουρ που από το ξεκίνημα του Πιου, το 2006 στο Fashion Week της βρετανικής πρωτεύουσας, δηλώνει μεγάλη του θαυμάστρια.

Ο Γκάρεθ Πιου καλεί τον κόσμο να θαυμάσει από κοντά μερικές από τις διασημότερες δημιουργίες του που γνωρίσαμε μέσα από τις εμφανίσεις της Lady Gaga, της Μπιγιόνσε και της Ριάνα σε έκθεση που παρουσιάζει από τις 21 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 29 Μαϊου στο Galeria Melissa στο Λονδίνο, για να γιορτάσει τα 10 χρόνια της άκρως επιτυχημένης του πορείας στο χώρο της μόδας.

Ό Έλληνας φωτογράφος Γιώργος Μαυρικάκης βρέθηκε εκεί και μας εξασφάλισε υλικό από τον εκθεσιακό χώρο και τις δημιουργίες του Γκάρεθ που πολλοί από εσάς έχετε ξαναδεί χάρη στις διάσημες κυρίες που τις επέλεξαν για τις δημόσιες εμφανίσεις τους, τις συναυλίες και τα βίντεο κλιπς τους.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάιλι Μινόγκ, Νίκι Μινάζ, Κιμ Καρντάσιαν, Κριστίνα Αγκιλέρα, Μέγκαν Φοξ, Ρουαζίν Μέρφι και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχουν απαθανατιστεί με outfits που φέρουν της υπογραφή του Γκάρεθ Πιου και αναμφίβολα κέρδισαν τις εντυπώσεις.

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Lady Gaga Lady Gaga Lady Gaga Νίκι Μινάζ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Ριάνα Μπιγιόνσε Κάιλι Μινόγκ Κιμ Καρντάσιαν Κιμ Καρντάσιαν Κριστίνα Αγκιλέρα Μέγκαν Φοξ Pet Sho Boys

The post Γνωρίστε τον Γκάρεθ Πιου – Ο σχεδιαστής που έντυσε Lady Gaga, Ριάνα και Μπιγιόνσε τρελαίνει το Λονδίνο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα