Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα, όπως πέρυσι…

H Μάντσεστερ Σίτι και η Μπαρτσελόνα κοντράρονται στο «Έτιχαντ» στο δεύτερο πακέτο αγώνων της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιουβέντους και Ντόρτμουντ στο Τορίνο...

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι του Πελεγκρίνι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε. Το ζευγάρι αυτό θα μπορούσε να είναι ζευγάρι ημιτελικών και είναι κρίμα για την διοργάνωση να φύγει μια ομάδα τόσο νωρίς.

Βέβαια το κλίμα στο στρατόπεδο της Βαρκελώνης είναι ιδιαίτερα κακό, μετά την εντός έδρας ήττα από την Μάλαγα του Χάβι Γκράθια, ενώ η Σίτι προέρχεται από την πεντάρα

επί της Νιούκαστλ στο «Έτιχαντ» και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορεί την έδρα της.

Ο Πελεγκρίνι θα επιλέξει, πιθανότατα κάτω από τα δοκάρια τον Χαρτ. Δεξιά ο Σαμπαλέτα, αριστερά ο Κλισί και στο κέντρο της άμυνας ο Φερναντίνιο και ο Φερνάντο. Πιο μπροστά και δεξιά ο Νασρί, αριστερά ο Μίλνερ και πίσω από τον Αγουέρο ο Σίλβα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ενρίκε αναμένεται να τοποθετήσει τον Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά θα βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες, αριστερά ο Ζόρντι Άλμπα και στο κέντρο της άμυνας ο Μαστσεράνο με τον Πικέ. Μπουσκέτς, Ράκιτιτς και Ινιέστα στην μεσαία γραμμή και το MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) στην επίθεση.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα: 21:45, Novasports 2Γιουβέντους – Μπορούσια Ντόρτμουντ: 21:45, Novasports 1

The post Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα, όπως πέρυσι… appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
mantsester siti-bartselona live
Τυχαία Θέματα