«Κομμένη» η Μελέτη;

Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά έβγαλε στη σέντρα την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της, αφού στο κυριακάτικο άρθρο της στην εφημερίδα RealNews, έγραψε μετά πάσας βεβαιότητας ότι η εκπομπή Μελέτησε Το δε θα τη βγάλει καθαρή μετά τα Χριστούγεννα.

Η Ντέπυ Γκολεμά μάλιστα έκανε λόγο για μια σταδιακή πορεία προς το οριστικό κόψιμο, αφού οι ιθύνοντες

του καναλιού σκέφτονται να την κάνουν εβδομαδιαία ή να τη μετακομίσουν μόνο στο Σαββατοκύριακο και αν δεν τα καταφέρει κι εκεί να τη σταματήσουν.

«Είναι μια ώρα δύσκολη του αποχαιρετισμού η ώρα! Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη κόπηκε ήδη κατά μία ώρα, λέγεται πως θα γίνει εβδομαδιαία- δηλαδή Σαββατοκύριακο. Όμως, μεγαλύτερη πιθανότητα έχει το “Μελέτησέ το” να μην περάσει το τηλεοπτικό εξάμηνο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το Star πάντως αμφισβήτησε με σαφήνεια το δημοσίευμα με ανακοίνωσή του: «Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν από χθες, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στον Τύπο, που αναφέρουν τον περιορισμό της εκπομπής Μελέτησέ το και στη συνέχεια την οριστική διακοπή της, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η πολυετής συνεργασία μας με την κυρία Μελέτη είναι άριστη και θέμα διακοπής της εκπομπής της δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση από τη διοίκηση του Star».

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα