Φύγαμε για… Νεάπολις – Tο vintage «διαμάντι» των Εξαρχείων για φρεσκοκομμένο καφέ, τσάι και σπιτικά γλυκά που ξετρελαίνουν!

Τι πιο δελεαστικό από τη μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ και των σπιτικών γλυκών που… πλημμυρίζουν καθημερινά την Εμμανουήλ Μπενάκη στα Εξάρχεια;

Το καφεκοπτείο και εργαστήρι ζαχαροπλαστικής «Νεάπολις» αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από αποκάλυψη, καθώς κατάφερε μέσα σε ελάχιστες ημέρες λειτουργίας να κερδίσει το –απαιτητικό- κοινό και να αποτελέσει καθημερινή συνήθεια για τους λάτρεις του καφέ και όσους δε μπορούν να αντισταθούν στα γλυκά!

Το ανατρεπτικό της όλης ιδέας είναι πως δεν πρόκειται για μια απλή καφετέρια, καθώς το «Νεάπολις» συνδυάζει καφέ και ζαχαροπλαστείο, με το αποτέλεσμα να μοιάζει βγαλμένο από άλλη εποχή!

Ο καφές ή το τσάι που θα επιλέξεις να πιεις συνοδεύεται από πεντανόστιμα γλυκά με βάση τη σοκολάτα –και όχι μόνο- τα οποία βγαίνουν από την κουζίνα ανά μία ώρα, ολόφρεσκα, λαχταριστά και έτοιμα να τα απολαύσεις.

Θα έλεγες όχι στο cheesecake σοκολάτας με βάση μπισκότου, τον κορμό με Baileys και τη σοκολατένια τάρτα με γέμιση καραμέλας; Ή μήπως θα μπορούσες να αντισταθείς στις τάρτες με λεμόνι, το εκμέκ με βάση τσουρέκι και μαστίχα και την πανακότα λευκής σοκολάτας; Η ποικιλία είναι τεράστια, ενώ το μόνο βέβαιο είναι πως φεύγοντας θα θελήσεις να πάρεις προμήθειες και για το σπίτι. Μην ανησυχείς… η διεύθυνση του καταστήματος έχει προνοήσει και γι’ αυτό!

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μια βόλτα στα Εξάρχεια είναι αρκετή για να απολαύσεις τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού: μους σοκολάτας και λεμονιού, φανουρόπιτα, cheesecake Oreo, αλλά και πολλά ακόμα πεντανόστιμα γλυκά που μοιάζουν να φτιάχτηκαν από τα χεράκια της μαμάς σου…

Το μόνο σίγουρο; Το νέο στέκι της καρδιάς του κέντρου ήρθε για να μείνει!

Info

Εμμανουήλ Μπενάκη 72, Εξάρχεια

Facebook Page: Νεάπολις

The post Φύγαμε για… Νεάπολις – Tο vintage «διαμάντι» των Εξαρχείων για φρεσκοκομμένο καφέ, τσάι και σπιτικά γλυκά που ξετρελαίνουν! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα