Φύγαμε για Μεξικό με τον Τάσο Αντωνίου! Συνταγή για φαχίτας με κοτόπουλο

Ο «κύριος» του www.mamapeinao.gr, Τάσος Αντωνίου, σε στέλνει ένα μικρό ταξίδι μέχρι το Μεξικό μέσα από φαχίτας με κοτόπουλο. Φτιάξ’ τα εύκολα και γρήγορα και περιπλανήσου σε έναν κόσμο όλο απόλαυση.

Υλικά

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 τρίχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο½ κουταλάκι του γλυκού κάρυ1 ζωμός κότας300 γραμμ. στήθος κοτόπουλο4 πίτες τορτίγιας1 ντομάτα ψιλοκομμένηΛίγο γιαούρτι για το
σερβίρισμαΛίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος1 λάιμ

Διαδικασία

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Όταν κάψει, σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την πάπρικα, το σκόρδο και το κάρι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.

Προσθέτουμε το ζωμό κότας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Κατόπιν, βάζουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως, για 7-8 λεπτά.

Αποσύρουμε από την φωτιά. Ισομοιράζουμε το μείγμα στις πίτες τορτίγιας. Πασπαλίζουμε με την ψιλοκομμένη ντομάτα και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με γιαούρτι και χυμό λάιμ.

The post Φύγαμε για Μεξικό με τον Τάσο Αντωνίου! Συνταγή για φαχίτας με κοτόπουλο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα