Διαψεύδεται πως είναι φορείς του AIDS ο 12χρονος που μαχαιρώθηκε στην Κρήτη και η μάνα του

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της άγριας επίθεσης που δέχθηκε ο 12χρονος Ρώσος τουρίστας στην Κρήτη από 20χρονο Ολλανδό υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, τόσο ο 12χρονος νεαρός ο οποίος από την επίθεση φερεται να έμεινε παράλυτος, όσο και η μητέρα του είναι φορείς το AIDS.

Οι γιατροί του Αγλαϊα Κυριακού ενημέρωσαν τους γιατρούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ότι το αγόρι από τη Ρωσία είναι οροθετικό.

Το τηλεφώνημα από τους παιδιάτρους του κρατικού νοσοκομείου προκάλεσε μεγάλη αναστάστωση στην περιοχή της Χερσονήσου και του Ηρακλείου. Κι αυτό διότι αρκετοί αστυνομικοί, νοσηλευτές, υπάλληλοι του ξενοδοχείου αλλά και άλλα πρόσωπα ήρθαν σε επαφή με το παιδί από τη Ρωσία που αιμορραγούσε ή το μετέφεραν με γυμνά χέρια στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουν ότι πάσχει από το λοιμώδες μεταδοτικό νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εμπλεκόμενοι θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS.

Διάψευση

Ανυπόστατη χαρακτήρισαν πηγές του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας την πληροφορία ότι ο 11χρονος Ρώσος που μαχαιρώθηκε 20 φορές από τον 20χρονο Ολλανδό κλόουν στην Κρήτη πάσχει από σοβαρό ανίατο μεταδοτικό νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr από το ΕΚΕΠΥ, ο 12χρονος δεν πάσχει από ανίατο νόσημα ούτε ο ίδιος ούτε η μητέρα του, ενώ εντύπωση προκαλεί η δημοσιοποίηση του εν λόγω στοιχείου καθώς σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ανήλικο αγόρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα