Αγάθωνας και Koza Mostra στην αρένα της Eurovision – Τα φαβορί και τα στοιχήματα

Μπορεί ο Α΄ Ημιτελικός της Τρίτης, να μην έφερε τα… ποθούμενα νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ, (16,5% μ.0), ο αποψινός όμως ημιτελικός αναμένεται να είναι αποδοτικότερος τηλεοπτικά, χάριν στην ελληνική υποψηφιότητα.

Λίγες μόνο ώρες απομένουν από τη στιγμή που ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra, θα “ενημερώσουν” όλη την Ευρώπη πως το…alcohol is free.

από

την Αγγελική Μενίρη

Ένας τίτλος τραγουδιού, αλλά και μία μελωδία που δείχνει να έχει κατακτήσει τους ειδήμονες των στοιχημάτων, οι οποίοι δίνουν στην Ελλάδα μία σίγουρη θέση στη σημερινή 10αδα. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και για την δεκάδα της βραδιάς του τελικού.

Στοιχήματα και προγνωστικά

Αναλυτικότερα, το σύνολο των γραφείων στοιχημάτων, δίνει την 4η θέση στην Ελλάδα για το σημερινό ημιτελικό, κερδίζοντας έτσι το “εισιτήριο” για το Σάββατο το βράδυ. Στην 1η θέση της σημερινής δεκάδας βρίσκεται η Νορβηγία, ακολουθεί η Γεωργία ενώ την 3η θέση -βάσει πάντα των προγνωστικών- κατακτά το Αζερμπαϊτζάν. Μία χώρα με…ελληνικό “άρωμα” μιας και τη σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία του Αζέριου καλλιτέχνη έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τη 10αδα των χωρών που πιθανότατα προκρίνονται απόψε το βράδυ, συμπληρώνουν το Σαν Μαρίνο, η Φινλανδία, η Μάλτα, η Ισλανδία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία.

Συνεπώς το Ισραήλ, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Αρμενία, η Αλβανία, η Λετονία, και η Π.Γ.Δ.Μ. θα εμφανιστούν απόψε για…μία και συλλεκτική φορά, κι ύστερα αποχαιρετούν το Διαγωνισμό. Όλα αυτά βέβαια, αν επαληθευτούν τα διαδικτυακά προγνωστικά.

Κάτι, που δε συνέβη απόλυτα το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μιας και όλα τα sites στοιχημάτων έδιναν εκτός δεκάδας το Βέλγιο, το οποίο ξάφνιασε τους πάντες όταν ανακοινώθηκε η πρόκριση του. Όσο για τη θέση της Ελλάδας στον Τελικό, τα προγνωστικά τη θέλουν να φιγουράρει ανάμεσα στη 10η και τη 14η θέση.

Μαρία και Γιώργος ή μόνο Γιώργος ;

Ήδη από την μετάδοση του Ημιτελικού της Τρίτης, η Μαρία Κοζάκου μας ενημέρωσε με το δικό της τρόπο (“Γιώργο θέλεις να δώσεις εσύ τις διαφημίσεις γιατί μπορεί να μην είμαι εγώ την Πέμπτη”;) πως πιθανόν η σημερινή μετάδοση να μη γίνει από την ίδια και το Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά μόνο από τον τελευταίο. Κι αυτό λόγω των συνεχόμενων απεργιών στην ΕΡΤ. Εκτός αν δοθεί ειδική άδεια, κι έτσι ακούσουμε και πάλι τη φωνή της να μας δίνει τις άλλοτε πικάντικες και άλλοτε αδιάφορες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες.

Τα ρούχα, τα… περίεργα, οι εμφανίσεις

Σε αντίθεση με τον Α’ Ημιτελικό, ο δεύτερος δεν έχει τόσο μεγάλο αριθμό από μπαλάντες όπως επίσης δεν έχει και τόσο…γιουροβιζιονικές εμφανίσεις (γίγαντες στη σκηνή, αστροναύτες, φορέματα που ανυψώνονται).Έχει όμως και αυτός ο ημιτελικός τα δικά του “χαριτωμένα” στιγμιότυπα. Δείτε μέσα στα επόμενα 8 λεπτά, τι θα συμβεί απόψε το βράδυ.

Δείτε το βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα