Εγκλωβίστηκε στα σκουπίδια του σπιτιού της – Επτά ώρες για να την βγάλουν

Μία απίστευτη περίπτωση απεγκλωβισμού κλήθηκαν να αντιμετωπίσει μία ομάδα πυροσβεστών οι οποίοι για επτά ολόκληρες ώρες προσπαθούσαν να βγάλουν μία γυναίκα από έναν σωρό σκουπιδιών που είχε η ίδια μαζέψει στο διαμέρισμά της.

Το περιστατικό έγινε στο Ρας Γκριν του Έσσεξ της Αγγλίας. Η γυναίκα ζούσε με τον γιο της στο διαμέρισμα, ενώ είχαν χαρακτηριστεί ως «ευαίσθητοι» από την Πρόνοια και δέχονταν βοήθεια από το τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο. Όταν χάθηκε η επαφή με τους κατοίκους του διαμερίσματος, η Πρόνοια και οι γείτονες ζήτησαν την επέμβαση της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής. οι

οποίοι αποφάσισαν να ανοίξουν το σπίτι ώστε να αποκτήσουν γνώση για την τύχη των κατοίκων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν οι πυροσβέστες άνοιξαν το παράθυρο του σπιτιού για να προσπαθήσουν να την απεγκλωβίσουν, σκουπίδια άρχισαν να πέφτουν σε μορφή ντόμινο, ενώ υπήρχε μέσα ένα ολόκληρο καρότσι σούπερ-μάρκετ στην κορυφή των σωρών από σκουπίδια.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής μιλώντας στους δημοσιογράφους ζήτησε να μην γίνεται όσο το δυνατόν συσσώρευση πολλών εύφλεκτων υλικών σε σπίτια, καθώς αυξάνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς και μεγιστοποιεί την πιθανότητα να απλωθεί γρήγορα μια ήδη υπάρχουσα.

Οι γείτονες περιγράφουν τη γυναίκα ως μορφωμένη αλλά μοναχική, ενώ γενικότερα επέλεγε να μην έχει πολλές επαφές με τη γειτονία. Υπάλληλοι της Πρόνοιας είχαν ενδιαφερθεί για αυτήν και της είχαν πολλές φορές χτυπήσει την πόρτα, αλλά ποτέ δεν είχε ανοίξει. «Ήταν ρακοσυλλέκτρια και αρνιόταν να φύγει από το σπίτι της, δεν είχε πολλές επαφές με κανέναν, ήταν κυρίως αυτή και ο γιός της» είπαν τοπικοί αξιωματούχοι.b

Keywords
Τυχαία Θέματα