Έτοιμος για την… blockbuster επιστροφή ο Κουβέλης

13:54 9/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Την επόμενη κίνηση του περίμεναν όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι, κρεμάμενοι από τα χείλη του. Και ο Φώτης Κουβέλης φρόντισε να μην τους κρατήσει άλλο σε αναμονή, επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία.

Ο άνθρωπος που ίδρυσε τη ΔΗΜΑΡ, μπήκε και βγήκε από την κυβέρνηση, ακολούθως την «έριξε» καταψηφίζοντας τον Σταύρο Δήμα

για πρόεδρο Δημοκρατίας και εν τέλει αποποιήθηκε και τη ΔΗΜΑΡ… κινδυνεύει στα πολιτικά γεράματα να αποδειχτεί συνεπής στις καταβολές του.

Αλλά για μια στιγμή, για ποιες καταβολές μιλάμε; Όταν έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα δήλωνε ακόμα αριστερό. Τώρα, που ελάχιστοι έχουν απομείνει να πιστεύουν ότι παραμένει τέτοιο ο κύριος Κουβέλης θέλει να ξαναγυρίσει. Αυτόν επικαλέστηκε μάλιστα και ως λόγο της επιθυμίας του, έστω και αν το παρουσίασε λίγο διαφορετικά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περιεχομένου και του χαρακτήρα της πολικής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περιοριστεί οι διαφορές τους. «Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα», ανακοίνωσε ο πάλαι ποτέ ανταγωνιστής του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία της παράταξης. Και νυν αναμένων ένα λυτρωτικό νεύμα του…

The post Έτοιμος για την… blockbuster επιστροφή ο Κουβέλης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα