Επεισοδιακή υποδοχή των προσφύγων στη Βέροια – Κάτοικοι κινήθηκαν εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Με επεισοδιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση των πρώτων προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με το Verianet.gr κάτοικοι συγκεντρώθηκαν 100 μέτρα από την είσοδο του στρατοπέδου για να διαμαρτυρηθούν και στη συνέχεια άνοιξαν το δρόμο και επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου το οποίο πέρασε την πύλη του στρατοπέδου.

Τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς λίγο αργότερα όταν μερίδα κατοίκων έφτασε στο σημείο να πετάξει μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου δυο γουρουνοκεφαλές. Οι αντιδράσεις του κόσμου

συνεχίστηκαν και μετά τη διέλευση και την είσοδο του λεωφορείου στο χώρο του στρατοπέδου.

Έντονο επεισόδιο δημιουργήθηκε και με τον Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ουρσουζίδη ο οποίος εμφανίστηκε στο χώρο λίγη ώρα πριν την άφιξη του λεωφορείου, γεγονός που πυροδότησε τις πρώτες αντιδράσεις ενώ στη συνέχεια παρέμεινε μέσα στην «κλούβα» της αστυνομίας κάτι που προκάλεσε νέες αντιδράσεις.

Ο κ. Ουρσουζίδης δέχτηκε φραστική επίθεση την ώρα που επιχείρησε να κατέβει, με τους κατοίκους να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του.

The post Επεισοδιακή υποδοχή των προσφύγων στη Βέροια – Κάτοικοι κινήθηκαν εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα