Τα πανωφόρια της άνοιξης και πώς θα τα φορέσετε

Η άνοιξη μπορεί να προστάζει πιο light σύνολα, ο καιρός όμως δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση. H περίοδος που διανύουμε μας καλεί να δημιουργήσουμε stylish outfits που όμως παράλληλα θα μας προστατεύουν και από την ψύχρα. Στη photo gallery που ακολουθεί λοιπόν, θα βρείτε ιδέες για τα καλύτερα transitional pieces που θα σας επιτρέψουν να παραμένετε κομψές παντός καιρού.

1
ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα bomber jacket σε έντονη απόχρωση ή με κάποιο ενδιαφέρον pattern θα κλέψει την παράσταση ακόμη κι αν το φορέσετε με ένα απλό total black σύνολο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το suede και τα κρόσσια ανήκουν στις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν, ειδικά δε, όταν συνδυάζονται.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασικό denim jacket αποτελεί διαχρονική αξία και συνδυάζεται πλέον με ό,τι κι αν θελήσετε. Δημιουργήστε ένα ενδιαφέρον contrast φορώντας το με μια πολύχρωμη ανοιξιάτικη φούστα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν νιώθετε περισσότερο extreme, επιλέξτε ένα denim jacket με ενδιαφέροντα διακοσμητικά στοιχεία, για πιο funky αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα leather jacket σε tabac απόχρωση είναι η τέλεια μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη, αφού δεν είναι ούτε πολύ σκούρο ούτε και πολύ light.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια πιο ανοιξιάτικη εκδοχή του leather jacket, σε μια πιο έντονη και ζωηρή απόχρωση, θα κάνει το look σας ιδιαίτερα επίκαιρο και stylish.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα μακρύ denim coat σας επιτρέπει να φοράτε από τώρα τα αγαπημένα σας spring dresses, αφού σας προστατεύει από τις εναλλαγές του καιρού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα μακρύ blazer σε nautical ύφος και συνδυάστε το με high waisted τζιν για το πιο chic αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: denim jacket, kimono, leather jacket, άνοιξη, πανωφόρια, τζιν

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα