Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ηλεκτρονικής: Εργαζόμενοι εισέβαλαν στο κτήριο

Ένταση επικράτησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η διοίκηση της Ηλεκτρονικής Αθηνών στο κτήριο του ΕΒΕΑ.

Συνδικαλιστές εισέβαλαν στο κτήριο και διέκοψαν την συνέντευξη διαμαρτυρόμενοι για την ξαφνική ανακοίνωση πτώχευσης της εταιρείας η οποία εγκρίθηκε την Τετάρτη από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Παράλληλα, ισχυρίστηκαν ότι η διοίκηση της εταιρείας

δεν προσήλθε στη προγραμματισμένη συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας και ζητούν απαντήσεις από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Ιωάννη Στρούτση, σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεων τους.

Οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής βρίσκονται σε απόγνωση καθώς όπως γνωστοποίησε η εταιρεία το απόγευμα της Τετάρτης όλα τα καταστήματα από την Πέμπτη 14 Απριλίου, θα παραμείνουν κλειστά αφού κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης.

Οι εργαζόμενοι της ηλεκτρονικής Αθηνών αυτή την ώρα βρίσκονται στο κεντρικό κτήριο της εταιρίας που στεγάζει τα γραφεία στην οδό Λένορμαν και Κηφισού και ζητούν από στελέχη τα κλειδιά του κτιρίου.

Λίγο νωρίτερα ομάδα 70 ατόμων περίπου έφυγε από τα κεντρικά γραφεία κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να ζητήσουν δεσμεύσεις για τις αποζημιώσεις και τα δικαιώματα τους σε συνάντηση που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των εργαζομένων και της εργοδοσίας με τον κ. Νεφελούδη.

Άκαρπη απέβη η συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων με τον κ. Νεφελούδη με τους εργαζομένους να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι καθώς δεν βρέθηκε λύση στο ζήτημα των αποζημιώσεων τους και της ένταξης τους στο ταμείο ανεργίας.

Διαβάστε ακόμα: Ηλεκτρονική Αθηνών: Τίτλοι τέλους μετά από 66 χρόνια

The post Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ηλεκτρονικής: Εργαζόμενοι εισέβαλαν στο κτήριο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα