8 πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι μετά τα δεύτερα «…άντα»!

Η ηλικία μιας γυναίκας δεν είναι απλά ένα νούμερο, κάτι που μόνο καλή έννοια μπορεί να έχει. Όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερα ξέρει να διεκδικεί, να κρίνει, να αντιλαμβάνεται αλλά και να απολαμβάνει τα πράγματα που έχουν πραγματικά ουσία. Το σπίτι αντανακλά την προσωπικότητα επομένως και τις ανάγκες και απαιτήσεις που μπορεί να έχει μία γυναίκα που έχει ξεπεράσει τα δεύτερα… άντα, είτε αυτή έχει οικογένεια και παιδιά είτε όχι. Δείτε 8 πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε κάνοντας την καθημερινότητα ακόμη πιο χαρούμενη.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Διακοσμήστε όπως έχετε ονειρευτεί το ιδανικό

για εσάς σπίτι. Είστε στην κατάλληλη ηλικία να το απολαύσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τονίστε την ερωτική σας ζωή ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα αλλά και την διακόσμηση του υπνοδωματίου. Προμηθευτείτε με ολοκαίνουρια σκεπάσματα και διακοσμήστε με λουλούδια και αρωματικά κεριά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η είσοδος στο σπίτι μπορεί να γίνει ακόμη πιο φιλόξενη και οικογενειακή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν το «βλαστάρι» σας έχει φύγει από το σπίτι ή αν περισσεύει ένα extra δωμάτιο μετατρέψτε το σε mini γυμναστήριο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Απολαύστε τις ανέσεις που μπορεί να σας προσφέρει το μπάνιο. Το λευκό χρώμα και τα ποιοτικά υλικά στα έπιπλα συνθέτουν ένα απόλυτα αριστοκρατικό σκηνικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τώρα που έχετε αναβαθμίσει τις δεξιότητες σας στην μαγειρική, στραφείτε σε πιο υγιεινά πιάτα δίνοντας του άρωμα και γεύση με φυσικά βότανα τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε με stylish τρόπο στην κουζίνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μην παραλείψετε να συνθέσετε ένα home bar cart ώστε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, ή τις βραδιές που θα προτιμήσετε να μείνετε σπίτι από το να βγείτε σε ασφυκτικά γεμάτα μαγαζιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αναβαθμίστε τα σερβίτσια σας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στα οικογενειακά τραπέζια και φιλικά δείπνα. Εξάλλου η ποιότητα είναι αυτή που μετράει στη ζωή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: tips, ηλικία, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα