Μπουτάρης σε Άδωνι: Είσαι λαϊκιστής του κερατά!

Έντονη αντιπαράθεση είχαν σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή για τον πρωινό καυγά τους στο πρωινό του MEGA ήταν οι εκδηλώσεις αναπαράστασης της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε πως δεν παρέστη στην εκδήλωση γιατί το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης δεν συνεννοήθηκε ποτέ με τις δημοτικές αρχές για το συγκεκριμένη εκδήλωση και τόνισε πως «το καρακιτσαριό, το χουντικό δεν θα το δεχθώ», ενώ παραλλήλισε την αναπαράσταση με έφιππους και στολές εποχής με αυτές της χούντας.

Αυτή η ατάκα ήταν το σπίρτο που άναψε τη φωτιά στην μπαρουταποθήκη. Ο ςΆδωνις Γεωργιάδης έγινε έξαλλος αποκαλώντας «άσχετο» τον δήμαρχο επισημαίνοντας πως με αυτές τις απόψεις δεν μπορεί να κάνει τη Θεσσαλονίκη επίκεντρο του τουρισμού, τονίζοντας πως ανάλογες εκδηλώσεις γίνονται σε πολλές πόλεις τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού.

Ο Γιάννης Μπουτάρης πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας«κύριε Γεωργιάδη ο λαϊκισμός σας είναι γνωστός. Δεν ντρέπεσαι καθόλου, απορώ πως σε ψηφίζουν», αφού προηγουμένως τον προκάλεσε να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη και να την κάνει… Ντίσνεϊλαντ. Μάλιστα, απευθυνόμενος στον βουλευτή του είπε, «ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα, ακούς τι σου λέω, αλλά επειδή δεν είσαι βλάκας είσαι λαϊκιστή του κερατά»!

Δείτε το βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα