Ντύθηκε φανταράκι ο Zeraw των Vegas

SHOWBIZΠαρουσιάστηκε στη ΣπάρτηΝτύθηκε φανταράκι ο Zeraw των VegasΠέμπτη, Ιούνιος 12, 2014 - 13:53

Τη μαμά πατρίδα υπηρετεί εδώ και περίπου είκοσι μέρες ο Zeraw των Vegas, ο οποίος παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) Σπάρτης. Ο τραγουδιστής από την πρώτη στιγμή που διάβηκε την πύλη του στρατοπέδου μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε από την υπόλοιπη σειρά. Ετσι αρκετοί ήταν οι φαντάροι που έσπευσαν να τον πλησιάσουν για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του κι άλλοι για

να του ζητήσουν αυτόγραφο.

Κάπως έτσι η θητεία του τραγουδιστή αναμένεται να κυλήσει ευχάριστα, αφού είναι από τους ανθρώπους που κάνουν εύκολα γνωριμίες. Οι πρώτες μέρες πέρασαν γρήγορα και ο Zeraw είδε ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως τη μητέρα του Ρουθ και τον αδερφό του, που τον επισκέφτηκαν στην ορκωμοσία. Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να δουν το «νέο» ήταν και ο dj Airth, το έτερο μέλος των Vegas, που δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες τον κολλητό και συνεργάτη του.

Εκείνη που το πήρε... βαρέως, γιατί δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην ορκωμοσία, ήταν η Μελίνα, η οποία συμμετέχει στη μουσική παράσταση «Priscilla: Η βασίλισσα της ερήμου». Από την περασμένη Κυριακή πάντως ο Zeraw είναι έξω με άδεια, γι' αυτό μπόρεσε να δώσει το «παρών» στη live εμφάνιση των Vegas στη Σκιάθο. Ωστόσο σήμερα ο στρατιώτης Πεζικού Zeraw θα μπει ξανά στο στρατόπεδο, ενώ αναμένεται να μάθει και για πού θα πάρει μετάθεση.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα