Έκλεισε τα 100 και φούνταρε από τα 13.000 πόδια για να το γιορτάσει

Ένας έμπορος αυτοκινήτων έκλεισε τα 100 του χρόνια και θέλησε να κάνει κάτι που θα το θυμάται μέχρι να πεθάνει - ελπίζουμε όχι σύντομα- και αφού πήρε την άδεια του γιατρού έκλεισε ραντεβού για skydiving.

Ο Βέρνον Μέιναρντ, ένας αειθαλής παππούς από τη Νεμπράσκα που ζει στο Παλμ Ντέζερτ, έκλεισε έναν αιώνα ζωής και μαζί με τα ανίψια του αποφάσισε να κάνει ελεύθερη πτώση.

Αφού πρώτα πήρε την άδεια του γιατρού, πήγε στο Λος Άντζελες, μπήκε σε ένα αεροπλάνο και απογειώθηκε. Το όλο γεγονός το οργάνωσαν οι φίλοι

του στους οποίους είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι το μόνο που θέλει να κάνει πριν πεθάνει.

Ο Βέρνον, που δούλευε σαν πωλητής αυτοκινήτων, είναι σεσημασμένος στην περιπέτεια, αφού όπως λέει η κόρη του όταν ήταν 65 χρονών βούτηξε σε νερά με καρχαρίες από το δεύτερο κατάστρωμα πλοίου.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «Δεν είχα καθόλου άγχος και το εκτιμώ που οι φίλοι μου με βοήθησαν να πετύχω αυτό το στόχο». Η εγγονή του, Λίζα Ρουτζιέρο, έκλαψε μόλις τον είδε να προσγειώνεται και τον περιέγραψε σαν τον πιο ενεργητικό και θετικό άνθρωπο που ξέρει.

Ο αρχηγός της ομάδας που ανέβηκε στα 13.000 πόδια και έπεσε από εκεί μαζί με τον κύριο Μέιναρντ, είπε πως πρόκειται για τον γηραιότερο άνθρωπο που έχει πέσει μαζί του από τόσο ψηλά.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα