Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε: Όλη η σόουμπιζ στην πρεμιέρα της Κάτιας Δανδουλάκη [εικόνες]

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη και όλη η σόουμπιζ έδωσε το παρόν.

Πλήθος επωνύμων, βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα για να απολαύσουν το λαμπερό καστ των ηθοποιών όπως ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αλέξης Κωστάλας,η Δούκισσα Νομικού, η Γκαλένα

Βελίκοβα, η Ευαγγελία Αραβανή, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Άλεξ Κάβδας, ο Σάκης Αρσενίου, η Κλέλια Πανταζή, η Ντορέτα Παπαδημητρίου και πολλοί ακόμη.

Με την παρουσία τους όμως, τίμησαν την Κάτια Δανδουλάκη και οι συνάδελφοι της, μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγο του Ελπίδα Νίνου, η Ζωή Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Μιμή Ντενίση, η Χρίστίνα Αλεξανιάν, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Μάρω Κοντού, η Ελένη Ράντου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Έλενα Ακρίτα, η Ρένια Λουιζίδου και η Κατερίνα Λέχου.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης ΡέππαςΣκηνικά: Μαίρη ΤσαγκάρηΚοστούμια: Έβελυν ΣιούπηΦωτισμός: Κατερίνα ΜαραγκουδάκηΠαίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα, Παντελής Καναράκης

1 από 52 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: FTHIS

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα